Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

umarım en kısa sürede iyileşir. annesinin dediği çok doğru, her nekadar itfaiye aracında geçiş üstünlüğü olsada çevre güvenliğini sağlamadan ben itfaiyeyim zaten yol verecekler diye düşünmesi nekadar tecrubesizce bir davranış:pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ben özençin kuzeni çağrı...özenç cuma akşamüzeri geçirdiği talihsiz kaza sonucu yoğunbakımda yatıyor...kaza esnasında oluşan beyindeki kılcal kanamalar ve ödem ctesi sabahı durdu...şu an için sabit bir seyirde...anestezi ile uyutulan özençi bgn ilk defa biraz doz düşürülerek vücud tepkileri ölçüldü,verdiği tepkiler ve gidişat iyi...beyinde hasar yok,fonksiyonlar yerinde gibi gözüküyor..ancak doktorlar inatla hayati tehlikeyi atlattı demiyorlar...gidişatı iyi ancak hayati tehlike için henüz birşey söyleyeyiz diyorlar...

tüm iyi dilerkleri için özenç adına teşekkür ederim...olay yerinden geçerken gören arkadaş eğer özençin ambulansa kaldırıldığını gördüyse,kaskını kimin aldığını ,nerde olduğuınu biliyor mu?aramalarımıza rağmen kaskı bulamadık...şimdiden yardımları için teşekkür ederim

Çağrı tekrar çok geçmiş olsun. Haberi duyunca kanım dondu. Özencin bu durumu atlatacağına yürektek inanıyorum. Kısa zamanda motoruna atlayıp aramıza katılacaktır. Özencin durumundaki gelişmeleri bizlere bildirirsen sevinirim.

Özence acil şifalar diliyorum dualarımız onunla.

kaza yapan arkadaşımıza acil şifalar diliyorum ve burada cıkarılması gereken ders türkiyede motor kullanmak cok büyük dikkat grektiriyor vede mutlaka ve mutlaka KASK ve koruyucu kıyafet kullanmak düşünsenize kaza yapan arkadaşımızın başında kask olmasydı belki aramızdaolmayacaktı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah ailesine yardımcı olsun kendisinede acil şifalar..:rendeer:

boy

Bence bu olaydaki en önemli nokta birinin hayatını kurtarmak için başkalarının hayatını tehlikeye atmanın nasıl bir anlayış olduğu... Çelişkili bir durum. İnsanlar o anda içinde bulunduğu durumu fark edemiyor herhalde. Arkadaşımıza çok büyük geçmiş olsun diliyorum. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben özençin kuzeni çağrı...özenç cuma akşamüzeri geçirdiği talihsiz kaza sonucu yoğunbakımda yatıyor...kaza esnasında oluşan beyindeki kılcal kanamalar ve ödem ctesi sabahı durdu...şu an için sabit bir seyirde...anestezi ile uyutulan özençi bgn ilk defa biraz doz düşürülerek vücud tepkileri ölçüldü,verdiği tepkiler ve gidişat iyi...beyinde hasar yok,fonksiyonlar yerinde gibi gözüküyor..ancak doktorlar inatla hayati tehlikeyi atlattı demiyorlar...gidişatı iyi ancak hayati tehlike için henüz birşey söyleyeyiz diyorlar...

tüm iyi dilerkleri için özenç adına teşekkür ederim...olay yerinden geçerken gören arkadaş eğer özençin ambulansa kaldırıldığını gördüyse,kaskını kimin aldığını ,nerde olduğuınu biliyor mu?aramalarımıza rağmen kaskı bulamadık...şimdiden yardımları için teşekkür ederim

Boxer, son durumu nasıl, umarım iyi haberlerin vardır.

... birinin hayatını kurtarmak için başkalarının hayatını tehlikeye atmanın nasıl bir anlayış olduğu...

kesinlikle yapilmamasi gereken birsey zaten!

ilk yardimin temel kurali önce kendi güvenligin, sonra cevrenin güvenligi ve ancak ondan sonra yardima ihtiyaci olan kisinin emniyeti ve güvenligidir. birine yardim etmek icin baskasini ve kendini tehlikeye atmanin hic anlami yok. yardima ihtiyaci olanlarin sayisini arttirmak disinda bir ise yaramaz ...

çok büyük geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.

son derece talihsiz bir olay insan sasıl olur demekten kendini alamıyor:pr: :pr:

umarım bi an önce sağlığına kavuşup aramıza katılır

Merhaba çağrı o gü bende ordan geçiodum daha öncede dediğim gibi özençi ambulansa alırlarken görmedim ama ben ordayken motoru polis çekici aracının en arkasındaki kaldıraç demiriyle bağlıyıp kaldırıyolardı.Kask polis çekici aracının arka kasasnını üstündeydi siyah bi kask markasını hatırlamıyorum ama orda duruyodu ve camı kırılmış resmen 8 olmuş diebilirim ama kask aracın arka kasasının üstündeydi bulunamadığına göre aklıma gelen ordan yolda giderken kasislerde falan düşürmüş olabilecekleri.Tekrar çok geçmiş olsun ve lütfen bizleri bilgilendirmeyi unutma.

inanmıyorum ya böyle adamları asmak lazım sen kimsin de birini kurtarmak için diğerini ölüm kalım savaşına sokuyorsun Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin bu motosikletten böyle hanzolar yüzünden soğuyorum ailem de karşı çıkmaya başlıyor

İnanın duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm inşallah aramıza tekrar döner acil şifalar diliyorum

ozenc kardes, allah acil sifalar versin...
umarim bu mesaji okuyup "cok sukur artik iyiyim" diyecegin gunler yakindir

son durum

arkadaşlar son durum şöyleymiş arkadaşının söylediği kadarıyla :)

"arkadaşlar çok iyi bir haberim var!!!Özenç kendine gelmiş bugün ve bilinci yerindeymiş konuşmuş doktorlar da çok ii konuşmuşlar ödem küçülmüş sanırım bu gece yada yrn sabah bakcaklarmış solumu kendi yapıomuş işallah yakına da toparlıcak... "

arkadaşlar son durum şöyleymiş arkadaşının söylediği kadarıyla :)

"arkadaşlar çok iyi bir haberim var!!!Özenç kendine gelmiş bugün ve bilinci yerindeymiş konuşmuş doktorlar da çok ii konuşmuşlar ödem küçülmüş sanırım bu gece yada yrn sabah bakcaklarmış solumu kendi yapıomuş işallah yakına da toparlıcak... "

süperrr :)

sağol bu arada :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok Şükür Allah a Sevenlerine Bağışladı Onu :)

En Kısa Zamanda Tamamen Toparlanır İnşallah

Allah Yardımcısı Olsun Acil Şifalar Versin Amin

T_uruncu Teşekkürler :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar