Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sitemiz üyelerinden Özenç (dragstar1907) arkadaşımız malesef bir adamı kurtarmaya giden itfaiye aracı çarpmış. Söylecek söz bulamıyorum. Umarın en kısı sürede sağlığına kovuşur. Durumu şu an ağır dualarınız ondan eksik etmeyin.
Özenç'in tekrar aramıza döneceğine inanıyorum.

[FLASH]http://video.milliyet.com.tr/m.swf?id=5067&tarih=2007/03/19[/FLASH]​

autodrom38lj1.jpg

autodrom28ag3.jpg

Gazetedeki haber;

İntiharı önlemeye giderken motosikletli gence çarptı

Şişli'de motosikletiyle dolaşan Faruk Özenç Göllücü, intihar girişimine yetişmeye çalışan itfaiye aracının altında kaldı. Göllücü hastanede ölümle, itfaiye memuru ise vicdanıyla pençeleşirken, intihar girişiminde bulunan kişi intihardan vazgeçti

Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisi Faruk Özgenç Göllücü (25), önceki gün saat 15.00 sıralarında Halaskârgazi Caddesi'nde motosikletiyle dolaşırken Harbiye'de Askeri Müze'nin önündeki trafik ışıklarından Nişantaşı'na dönmek istedi.

Bu sırada Şişli'de bir binanın üstüne çıkıp intihar girişiminde bulunan kişiyi indirmek için olay yerine giden Beyoğlu İtfaiyesi'ne bağlı Uğur Bektaş yönetimindeki 34 BB 8807 plakalı itfaiye kamyonu süratle Göllücü'ye çarptı.
Göllücü ve 34 KFY 36 plakalı motosikleti çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Motosiklet 50 metre sürüklenirken, üzerinden fırlayan Göllücü kaldırıma çarparak durdu. Ağır yaralanan Göllücü, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye memuru Bektaş ise ifadesinin alınması için karakola götürüldü.
Acil olarak ameliyata alınan ve ilk tedavisi burada yapılan Göllücü, ailesi tarafından Amerikan Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tutulan Göllücü'nün hayati tehlikeyi atlatamadığı, ölüm kalım savaşı verdiği öğrenildi.Geçim sıkıntısı nedeniyle intihar girişiminde bulunan Yılmaz Çakır ise ikna edilerek aşağıya indirildi. Çakır, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Oğlum kırmızı ışıkta geçmez

Vücudunda çok sayıda kırık, beyninde de ödem olduğu için uyutulan Faruk Özenç Göllücü'nün gazeteci annesi Ceylan Özerengin, oğlunun yanından bir an olsun ayrılmıyor. Hayata tutunmaya çalışan oğlunun kurallara saygı duyduğunu ve asla kırmızı ışıkta geçmeyeceğini belirten Özerengin, "Bu konunun takipçisi olacağız. İtfaiye aracının geçiş üstünlüğü, insanların can emniyetinin alınmasından sonra geçerlilik taşır" diye konuştu.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah acil şifalar versin inşallah, amin.

cok buyuk gecmıs olsun ınsallah ıylesır car cabuk aramıza doner

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende dünkü gazetede okudum..Allah şifa versin..

Haberler de gördüm, çok üzüldüm..:pale: Kısa sürede iyileşir umarım :pale:

En kısa zamanda eskisinden de sağlam aramıza döner umarım. Dualarımız seninle kardeşim

Abi bunun tartışılacak bi tarafı yok.. Birilerinin canını kurtarmak için, diğerlerinin canını tehlikeye atmak asla kabul edilemez.. İtfaye kırmızıda geçecekse bile hızını iyice düşürmeliydi..

İnşallah Faruk en kısa zamanda sağlığına kavuşur.. Bu kadar trajik bi durum inşallah tekrar yaşanmaz.. Allahtan acil şifalar diliyorum Faruk'a.. Hepimize geçmiş olsun..

neler oluyor bir günde sitemizden iki agır yaralı kaza haberi okudum...:pale:
umarım en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar...:pale:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
img0043yp4.jpg

Sitemizin ilk buluşması aynı zamanda Özenç ile tanıştığım gün.
Dualarımız seninle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin inşallah :pale:

Ailesine ve sevenlerine bağışlasın onu

yangınını yedirmesin yaradanım AMİN :pale:

Akşam haberlerde seyrettim.
Kesin bizim çocuklardan biridir yarın anlarız diye düşünmüştüm.
Yanılmamışım.

İşe bak... :pale:

Acil şifalar diliyorum....

dualarımız seninle kardeşim,inşallah eski sağlığına kavuşursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar