Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

şimdi babası Mustafa beyle görüştüm...Oğlunun iyi olacağını söyledi...fazla detaylara inemedim tabi...allah şifa versin dedim...kendisini aramızda görmek iyileşmesi için dua ediyoruz dedim...Mt Net camiası olarak herkesin selamını ilettim...

aslında çok yutkundum...birşey diyemedim...kelimeler kifayetsiz...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yeter artık bu kaza haberleri
biliyorum biz dikkatliyiz ama canımıza kast etmeye resmen yemin etmiş eğitimsiz, cahil araç sürücülerine lafım yeter artık yaa
çok geçmiş olsun faruk, dualarımız seninle
en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah:pale:

cok büyük geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum.. allah hepimizi korusun..

Canım zaten sıkkın bir de böyle haberleri duyunca iyice karalara bağlıyorum :pr: inşallah çabucak iyileşir arkadaş

İnşallah iyileşir.Çok üzücü bir haber bir hiç uğruna canlar yanıyor.Adam numara için binaya çıkmış atlasaya yiyiyosa çatıdan...!İtfaiyecide o kadar acele etmemeliydi bence adam kendi isteğiyle atlamaya karar vermiş atlasın bize ne bu yüzden suçsuz birisini canı yandı.!!!inşallah iyileşir...

umarım kısa zamanda iyileşir ve sağlığına kavuşur. tüm yakınları ve sevenleri gibi bende dua ediyorum... allah sevenlerine bağışlasın:pale:

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin arkadaşımıza bu günlerde kaza haberleri çoğaldı allah hepimizi korusun:salut:

Kurtulması için duacıyım.
İnşallah en kısa zamanda eski günlerine döner.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşir.

Atlayan adama ben de kızdım ama blöf de olsa bile onun da kimbilir ne derdi vardı, bir de bu eklendi. Esas itfaiye şoförü kırmızı ışıklarda geçerken madem normal insanların kullandığı kuralları ihmal ediyorduysa özellikle dikkat etmeliydi. Aynı şekilde Özenç'in de yeşilde geçerken bile kontrol etmesi gerekirdi. Ben hergün kırmızı ışıkta geçen bir sürü yaya, motorcu ve araba görüyorum. Sadece yeşile güvenip de geçseydim, bugüne kadar motorumla ölmüş olurdum ve/veya arabamla da çok kişiyi biçmiş olurdum. Karşılıklı dikkat eksikliği motor sürücüsünün aleyhine oldu tabii ki.

arkadaşlar yalnız şöyle bir durum oldu...bir görgü şahidinin duyduğuma göre itfaiye aracı vurmuş motorda top gibi dannk diye fırlamış 30-35 metre öteye...tamam darbe darbedir...ama aracın altında kalsaymış allah korusun yani...o kamyon altından kimse sağ çıkmaz...allah korudu yine...sağlam bi darbe yiyip fırlamış öteye...

ya bu gece okuduğum kaza haberleri içime işledi noluyor arkadaşlar ya
nolur dikkatli olalımmm içim yandı ya
umarım en kısa zamnda iyileşir

arkadaşımız umarım en kısa zamanda bizlerle beraber olur Allah şifa verin geçmiş olsun..

Arkadaşımız için çok üzüldüm inşallah hayati tehlikeyi atlatır. Kazada hatanın karşı tarafta olduğu kanıtlanırsa motorsiklet severler olarak eylem yapılarak ailesine destek olunabilir. Çanakkaledeki durumda farklı değil gibi.
Trafikte seyir halindeyken zaten ışıkların yanısıra, sağdan, soldan, arkadan gelen araçlarada dikkat sarfetmek zorunda olan bizlerin sırf motorsiklete biniyoruz diye cezalandırıldığını düşünüyorum. Hatalı motorsiklet kullanan arkadaşlarıda buradan uyarmak istiyorum... İçimizdeki özgürlük tutkusu, motorsiklet sevgisidir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim:pale:

haydi özenç bak herkese borcun var. iyileş kalk yatağından ve hepimizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür yazılarını yaz topiğe:pale:
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar