Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 gün önce gastede okudum. ne olur dedim bari bu sefer bizim siteden olmasın. yanılmışım. Allah acil şifalar versin, çok kötü bir durum 1 kişinin hayatı kurtarılacak die başka biri güme gidiyor adalet mi bu şimdi?
televizyonda gördüm bende ....devamlı bu kötü haberleri alıyoruz bunun onune gecmek icin sesimizi yukseltmemiz gerekli bence ...!!!!! acaba sıra kimde...!!!! ... cok üzülüyorum coookkkkk
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaww olmaz bu kadar yaaa!!! asıl ılk basta o ıntıhar gırısımınde bulunan kısıde kabahat serefsız!!! 25 yasındakı ınsanın canına kıyıcak neredeyse!! ıns. allah arkasında olur ve bıran once ıyelısır gercekten ıcım sızladı cok uzuldum ailesinede sabır versın allah. :cyclopsan
birtane dan....alak intihar edecek diye acele eden itfaiyecinin aklına tüküreyim. intihar edecek adam da intihar eder zaten erken gitsen ne olacak, oraya çıkıp atlamamış adam anca şov yapıyordur. bence itfaiyecinin hiç acele etme hakkı yoktu.
Ama şunu sormadan edemedim kendime, ışıklardaki kocaman sirenleri öten itfaye aracını nasıl görmedi ? İşte sanırım bu yüzden motosiklet kullanmak çok dikkat işi diye. ale: