Kurtarmaya giderken Özenç'e çarptılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük gecmiş olsun acil şifalar

bu hafta ne cok kaza haberi oldu biraz daha dikkat...

haydaaa inanmıyorum valla' çok geçmiş olsun 'nasıl acaba sağlığı kardeşimizin şifalar diliyorum ! neler oluyor anlamıyorum...

allah acil şifa versin inanın söyliyecek okadar cok söz varki ama böyle bir durumda tıkanıp kalıyor insan bir can ya ..

Moderatör
acil sifalar.. en kisa zamanda aramiza doner insallah..

offff offfffffffffff offfffffffff,,allahım yaaaa,,allahım yaaaa,,,
acil şifalar kardeşimize...yeter artık arkadaşlar,,bişeyler yapalım yaaa

2 gün önce gastede okudum. ne olur dedim bari bu sefer bizim siteden olmasın. yanılmışım. Allah acil şifalar versin, çok kötü bir durum 1 kişinin hayatı kurtarılacak die başka biri güme gidiyor adalet mi bu şimdi?:(

televizyonda gördüm bende ....devamlı bu kötü haberleri alıyoruz bunun onune gecmek icin sesimizi yukseltmemiz gerekli bence ...!!!!! acaba sıra kimde...!!!! ... cok üzülüyorum coookkkkk

allahtan acil sifalar dilerim ...gecmiş olsunnn.

yaaww olmaz bu kadar yaaa!!! asıl ılk basta o ıntıhar gırısımınde bulunan kısıde kabahat serefsız!!! 25 yasındakı ınsanın canına kıyıcak neredeyse!! ıns. allah arkasında olur ve bıran once ıyelısır gercekten ıcım sızladı cok uzuldum ailesinede sabır versın allah. :cyclopsan

Özenç kardeşim, sen hatalı değildin. Bir an önce aramıza dön. Allah acil şifalar versin..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah acil şifalar versin.

birtane dan....alak intihar edecek diye acele eden itfaiyecinin aklına tüküreyim. intihar edecek adam da intihar eder zaten erken gitsen ne olacak, oraya çıkıp atlamamış adam anca şov yapıyordur. bence itfaiyecinin hiç acele etme hakkı yoktu.

Tez zamanda şifa bulur inş.:pale:

Ama şunu sormadan edemedim kendime, ışıklardaki kocaman sirenleri öten itfaye aracını nasıl görmedi ? İşte sanırım bu yüzden motosiklet kullanmak çok dikkat işi diye. :pale:

çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanır
itfaiye sürücüsü ihmalkarlıgının cezasını çekmeli

aynı şeylerin yaşanmamasını dileyerek,geçmiş olsun inş sağlığna kavuşur Kurallara uyalım uymayanları uyaralım.

alla allah ya nedir bu kaza haberleri böyle... çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum özenç kardeşimize.. dualarımız seninle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar