Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?
kuru zemin sıcak hava dışında binmem, zevk için biniyorum eziyete çevirmem, ztn benm motoru yağmurda, ıslak zeminde kullanınca buz pateninden farksız oluyo =)
365 gün motor üstündeyim..kuryemiyim hayır. otobüse binip tıka basa konserve balık olacağıma.... aldım montumu pantolonumu çizmelerimi paşa paşa gidip geliyorum işe....karda biraz zor oluyor ama her sürüş bir tecrübe.
antalya ad bi ara çok feci dolu yagmıstı ben o zaman abimin CıBıRyla gesıyodum doludan ellerım kanadıgı halde inat edip kullanmıştım ama çok zevkliydi :queen:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her koşulda binerim.. otomobillerin zor gittiği zamanlarda bile buz üstünde kullanmışlığım vardır.. edirneyi sel aldığında da düldülümle geziyodum, şehir dışında aşırı kar ve buzlanma yüzünden oluşan trafik kazasına fotoğraf çekmeye gittiğimde de düldülümle gittim.. kelebek diilim ama benim düldülün de hakkını vermek lazım.. motorlu polisler bile o kaza yerine arabayla gitmeye dahi korkmuşlardı.. otomobil sürücüsünün cesedini 3 saatte çıkarabilmişti itfaiye.. ben oraya düldülle gidince millet gözlerine inanamamıştı.. (galiba ben de ustalşıyom :queen: )