Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?

Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?

• Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.

Oy: 596 31.0%
  • Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.

Oy: 291 15.1%
  • Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim

Oy: 197 10.2%
  • Hava sıcak olsun yağmurda da karda da :) binerim

Oy: 144 7.5%
  • Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim

Oy: 279 14.5%
  • Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım

Oy: 416 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,923
Her hava koşulunda biniyorum soğuk yağmur kar farketmiyor , tek ulaşım aracım motorum , bitek kar da binmeye çekiniyorum oda tuzlama yapılıyo kar buz motoru çürütüyo ondan. Burda sadece güneşte binerim diyenlerin mesajına çok üzüldüm ayrı alemlerde yasıyoruz . Motosiklet insanları birleştirir sanardımda , cc ayrımından tutun statü ayrımına artık hava şartlarına kadar gelmiş bu ayrıştırma. Neyse ben fikrimi beyan ettim.

Motosikleti
D400
Yagmur harici her daim kullanırım.

Yağmurda da arada sürüyordum da çukurlar nedeniyle tövbe ettim.

Motosikleti
Yok
Yağmur çamur farketmiyor, kullanıyorum. Karda da kullandım ama yoğun kar değildi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her koşulda kullanırım :mrgreen:

c2e285eec269d16b81265176bba3f2b0.jpg

reo

Ben soğuk havada süremiyorum, çok üşüyen biriyim.
İnşallah sizlerin de desteğinizle bu durumu aşacağım. Sıcak tutan kışlık ekipman tavsiyelerine açığım arkadaşlar.

4 senedir araba kullanmıyorum. Yaz kış motor kullanıyorum. Kimine eziyet kimine zevk.::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her hava koşulunda biniyorum soğuk yağmur kar farketmiyor , tek ulaşım aracım motorum , bitek kar da binmeye çekiniyorum oda tuzlama yapılıyo kar buz motoru çürütüyo ondan. Burda sadece güneşte binerim diyenlerin mesajına çok üzüldüm ayrı alemlerde yasıyoruz.

Niye uzuluyorsunuz ki? Kimisi zevkli bulur biner, kimisi tehlikeli bulur kacinir... Sahsi tercih bunlar hep.

şu sıra ulaşım aracı olarak motorumu kullandıgım icin her gün mecbur işe motorumla gidip geliyorum.. gerci havanın sogudugu da yok istanbulda.. mecbur degilsem zevkine gezmek istiyorsam tabii ki ılık havayı tercih ederim :))

Üşüyen termal içlik giysin. Islanan da yağmurluk giyer. Boyunluk, buff veya balaklava da işe yarar. En az 15 senedir bu şekilde sürüyorum.

2 senedir motosiklet sevdasına düştüm ve 2 senedir de kar yağmasın diye dua ediyorum. Yerde kar görmezsem yaz kış kullanıyorum motoru.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bu gün çok güzel sağanak vardı çatır çatır kullandım bir ara lastik kabaklaştığı için kalkışta patinaja düştüm aksiyon oldu :D Ama güzel oldu yağmurda sürmeyi özlemişim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar