Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?
1300 killometrelik bir yolculuğun 1200 kilometresini yağmur altında geçirmiştim.
40 km kadarda karda tecrübem oldu. Çok zor, çok zahmetli ve çok yavaş olsada zevkli bir sürüştü
Çekiyorum kar kıyafetimi üzerime gidiyorum işime.(Kayak kıyafetlerini iki yönlü kullanmak ekonomik oluyor).Elimde kaskla,sırtımda şişme montlarla.Üzerim ıslak ve çamurlu ,giriyorum öğretmenler odasına;"Dünyalılara selam,barış için geldim" diyorum.Ben yağmurda ve çamurda bile 4 tekerlektense bunu tercih ediyorum...
yok abi hiç bişicik demiyo 2005 den beri çok iyi anlaşıyoruz yağmur çamurdan kardan buzdan sonra hemen arkadaşın garajı var ufak oraya alıyoruz sonra temizliğe başlıyoruz sonra seviniyo
motosikletimle kardeş gibiyiz gören deli diyo
pozisyon sakat biraz ama
Kütahyanın kışına bilenler vardır aramızda, kütahyada bu sene 11ay 25gün motosikletimi kullandım... Yağmur,Çamur,Kar,Tipi,Fırtına,Buz dinlemedim... Allaha şükür düşmedim,üşümedim...
karda sürmek biraz saçma olur kar buz derken düşmekte var ucunda benim kanaatim zaten İzmir'e 30 yılda bir kar yagıyor kuru zeminde her zaman sürüyoruz yağmurda sürmekse ayrı bi tat
evet sağnak yağmurdada çamrdada hatta dışarıda kar yağarkende motoruma binip gideceğim yere yine giderim asla tereddüt etmem.herzaman her yerde her hava kosulunda motorcu sınır tanımaz çünkü.
acil oldumu her türlü kullanırım tabi şimdi yok ama varken kullanıyordum hemde kasksız hava yağmurluyken bi elimle gözümün üstüne elimi koyuyordum bi elimlede motoru tutuyordum malum kasksız yağmurda giderken tanecikler gözüme taş gibi vuruyordu ne delilik ama...