Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?

Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?

• Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.

Oy: 596 31.0%
  • Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.

Oy: 291 15.1%
  • Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim

Oy: 197 10.2%
  • Hava sıcak olsun yağmurda da karda da :) binerim

Oy: 144 7.5%
  • Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim

Oy: 279 14.5%
  • Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım

Oy: 416 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,923
1300 killometrelik bir yolculuğun 1200 kilometresini yağmur altında geçirmiştim.
40 km kadarda karda tecrübem oldu. Çok zor, çok zahmetli ve çok yavaş olsada zevkli bir sürüştü

Çekiyorum kar kıyafetimi üzerime gidiyorum işime.(Kayak kıyafetlerini iki yönlü kullanmak ekonomik oluyor).Elimde kaskla,sırtımda şişme montlarla.Üzerim ıslak ve çamurlu ,giriyorum öğretmenler odasına;"Dünyalılara selam,barış için geldim" diyorum.Ben yağmurda ve çamurda bile 4 tekerlektense bunu tercih ediyorum...

:) motor bu duruma bişey demiyor mu? "beni ne sandın" falan gibi :)

yok abi hiç bişicik demiyo 2005 den beri çok iyi anlaşıyoruz yağmur çamurdan kardan buzdan sonra hemen arkadaşın garajı var ufak oraya alıyoruz sonra temizliğe başlıyoruz :D:D sonra seviniyo

motosikletimle kardeş gibiyiz gören deli diyo :D:D
pozisyon sakat biraz ama :D:D

çamurlukta ki ufak buz sarkıtına dikkat :D:D

Kütahyanın kışına bilenler vardır aramızda, kütahyada bu sene 11ay 25gün motosikletimi kullandım... Yağmur,Çamur,Kar,Tipi,Fırtına,Buz dinlemedim... Allaha şükür düşmedim,üşümedim...

bi foto da ben koyuyum bari:)kışın sürmenin zevki başka:cat:

kafada kask olunca kar topu oynamakta çok zevkli oluyor:)

motorumu 31 ocakta kar yağarken teslim aldım.ilk ay full kar yada yağmur+eksi derecelerde hava.e dolayısıyla hertürlü.

Ben geçen sonbaharda kullanmaya başladığım için soğuk ve yağmurlu havalarda çıkardım bazen. Ama köprüden geçerken uçuyodum nerdeyse :cherry:

karda sürmek biraz saçma olur kar buz derken düşmekte var ucunda benim kanaatim zaten İzmir'e 30 yılda bir kar yagıyor :) kuru zeminde her zaman sürüyoruz yağmurda sürmekse ayrı bi tat :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah beni motor üstünde öldürsün

evet sağnak yağmurdada çamrdada hatta dışarıda kar yağarkende motoruma binip gideceğim yere yine giderim asla tereddüt etmem.herzaman her yerde her hava kosulunda motorcu sınır tanımaz çünkü.

acil oldumu her türlü kullanırım tabi şimdi yok ama varken kullanıyordum hemde kasksız hava yağmurluyken bi elimle gözümün üstüne elimi koyuyordum bi elimlede motoru tutuyordum malum kasksız yağmurda giderken tanecikler gözüme taş gibi vuruyordu ne delilik ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar