- Konu Yazar
Açıklamada yol eğrisinin kötü oldugundan ve çökme olduğundan bahsetmişler, biz bu detayı göremiyoruz tabi ki benim algıladığım virajı dönebileceği hıza 2 vites düşürerek geldi, konumlaması da doğru idi, hesap edemediği tek şey, yerdeki ikaz çizgileri. Motosikleti virajı alabileceği açıda yatırdı, fakat lastik sondan 3ncü ikaz çizgisinde kaçırdı ve gazı bırakır bırakmaz korkulan oldu yönünde.
Viraj içerisindeki hız maksimum 100-110 arası,hepimizin her hafta sonu şile yolunda döndüğü hız yani.. Talihsiz bir kaza.. Ayrıca diğer motosikletli kişinin de kör talihi yani, çok acı bir durum..
Öbürlerini geçtim, sadece "virajı dönebileceği hıza 2 vites düşürerek geldi" demişsin. Bunu nasıl gördün behey ademoğlu? Engin bilgine, derin analiz yeteneğine hayran kaldım sevgili "Bir Bilen".
Öbürlerini geçtim, sadece "virajı dönebileceği hıza 2 vites düşürerek geldi" demişsin. Bunu nasıl gördün behey ademoğlu? Engin bilgine, derin analiz yeteneğine hayran kaldım sevgili "Bir Bilen".
Bunu nasıl gördün behey ademoğlu?
Kim ne derse desin arkadaş crusier ve ss farkı.O makinaya binince hız yapıyorsun.Kontrol sürücüden uzaklaşıyor ve sonucu kaza ve ölümler.Bileği bükmek diye bir kitap vardı.Ne zaman gaz`a yuklensem aklıma gelir.Crusier kullanıyorum tabiatı gereği yüksek hızlara çıkamıyorsun.İyi ki de kullanıyorum.