- Konu Yazar
Hayırlı osun arkadaş........Bence yeni alacak arkadaşlar fuarı beklesin...
saol
Hayırlı osun arkadaş........Bence yeni alacak arkadaşlar fuarı beklesin...
helal olsun...ben motor koruma denen şeyi motosiklete binmeye başladıktan 9 sene sonra kullanmaya başladım...2000 lerde...
helal olsun...ben motor koruma denen şeyi motosiklete binmeye başladıktan 9 sene sonra kullanmaya başladım...2000 lerde...
ınsallah motorda gelır koruma falan tam yola hazırsın
Senın kormalıgın olsa ne olur zaten acemısın , En ıyısı sen baslama bu sevdaya :queen: ne gıcıgım :cherry: İlhan abi sana cekıom yafas yafas :queen:
insallah babam gelsin iştende bi konuşiyim ::winkwink
PardonFiyatları ne kadar tuttu
![]()
cahal herüf zaten acemi oldugum ıcın full koruma alıomne bana benzemekmi sülemesi ayıptır millet bana benzemek ıcın sabah aksam dua edio , yavas yavas benzersın bana ne demısler körle yatan şaşı kaldar
UYARI: biz öyle bi eylem yapmadık yanlıs anlaşılmasın![]()
darısı bizim keryzikekonenin başına...![]()
mont 288 kask 240+50siyah vizör eldiven 95 dizlik 30 bellik 30 toplam 733
saol walla selçük sen olmasan 2 tekerlekli motorla çalışan aracın motosiklet oldugunu hala bilmio olcaktım . aaa nerden bildin o çocuk zaten bendim kılık değiştirip geldımbana cahal dıyene bak daha motorun M harfını bılmıodun sen o gun tophanede kı cocuk vardı aynı onun gıbısın :queen::queen:
fuara daha çok var onumu beklicemcatlak herıf fuarı beklesen olurdun demı :queen:
saol walla selçük sen olmasan 2 tekerlekli motorla çalışan aracın motosiklet oldugunu hala bilmio olcaktım . aaa nerden bildin o çocuk zaten bendim kılık değiştirip geldım
fuara daha çok var onumu beklicemakılını kullan corç ne kadar erken koruma alırsan okadar erken motosiklet alırsın galiba 1 hafta içinde siyah- kırmızı bir cbr sahibi olcam
![]()
Kanka o zmn tez ogrende gel bu taraflara ama sen sut cocuguyddun baban ızın vermez e-5 :queen::queen::queen: kızma :queen:
Çamur olma ihtimali kask için bile mevcut.. Sen yoldayken bi sağanak başlar, otoyola çıkarsın, kamyon ve tırların tekerinden sana doğru bi çamur akımı başlar.. İşte o vaziyette vizörde çamur olur önünü göremez vizörü açar çamurla direk bi temas içine girersin belki sende bizim gibibelki yırtılır ama cross yapmadıgım için camur olma ihtimali yoq gibi
çok saol darısı senın ve tüm isteyenlerin başına
![]()
Hayırlı olsun ilhan güle güle kullan hayırlısıyla yenı motorunlaBu arada mont Revit air mont galıba bu montu bende dusunuyodum ama yazlık mıs o yuzden almamıstım.SImdı Revit Focus alıcam daha dogrusu daha denemedım gıdıp orda karar verıcem.Bu arada sanırım hepsını feyızoglundan gıdıp aldın kaskı ben daha 3 hafta once Aldım Ozen den Lazer Vertigo Stroke + sıyah vizor 240 aldım.
Hayırlı olsun bakalım.. İyi günlerde eskit..
Çamur olma ihtimali kask için bile mevcut.. Sen yoldayken bi sağanak başlar, otoyola çıkarsın, kamyon ve tırların tekerinden sana doğru bi çamur akımı başlar.. İşte o vaziyette vizörde çamur olur önünü göremez vizörü açar çamurla direk bi temas içine girersin belki sende bizim gibi![]()