korumalar hazır sıra motosiklette :)

Hayırlı osun arkadaş........Bence yeni alacak arkadaşlar fuarı beklesin...

saol :) walla daha once fuara gıtmedıgım ıcın bılemıyorum ne kadar uygun olur ama herkesın dedıgıne gore fuarda bayagı bı ındırım oluyormus ancak ben ozaman kadar sabredemedıgım ıcın dayanamayıp aldım :)

helal olsun...ben motor koruma denen şeyi motosiklete binmeye başladıktan 9 sene sonra kullanmaya başladım...2000 lerde...

Senın kormalıgın olsa ne olur zaten acemısın , En ıyısı sen baslama bu sevdaya :queen: ne gıcıgım :cherry: İlhan abi sana cekıom yafas yafas :queen:

Fuarda indirim yapılırsa gerçekten çok iyi olacak :)
---

Alacaklarımı listeledim: kask-mont-eldiven-dizlik-maske-yağmurluk

Senın kormalıgın olsa ne olur zaten acemısın , En ıyısı sen baslama bu sevdaya :queen: ne gıcıgım :cherry: İlhan abi sana cekıom yafas yafas :queen:

cahal herüf zaten acemi oldugum ıcın full koruma alıom :) ne bana benzemekmi sülemesi ayıptır millet bana benzemek ıcın sabah aksam dua edio , yavas yavas benzersın bana ne demısler körle yatan şaşı kaldar
UYARI: biz öyle bi eylem yapmadık yanlıs anlaşılmasın :)

cahal herüf zaten acemi oldugum ıcın full koruma alıom :) ne bana benzemekmi sülemesi ayıptır millet bana benzemek ıcın sabah aksam dua edio , yavas yavas benzersın bana ne demısler körle yatan şaşı kaldar
UYARI: biz öyle bi eylem yapmadık yanlıs anlaşılmasın :)

bana cahal dıyene bak daha motorun M harfını bılmıodun sen o gun tophanede kı cocuk vardı aynı onun gıbısın :queen::queen:

darısı bizim keryzikekonenin başına...:p

Ah abım ahh amın bı babamı kandıramadın ya abım :rendeer: :queen: :queen:

mont 288 kask 240+50siyah vizör eldiven 95 dizlik 30 bellik 30 toplam 733

catlak herıf fuarı beklesen olurdun demı :queen:

Son düzenleme:
bana cahal dıyene bak daha motorun M harfını bılmıodun sen o gun tophanede kı cocuk vardı aynı onun gıbısın :queen::queen:
saol walla selçük sen olmasan 2 tekerlekli motorla çalışan aracın motosiklet oldugunu hala bilmio olcaktım . aaa nerden bildin o çocuk zaten bendim kılık değiştirip geldım :)

catlak herıf fuarı beklesen olurdun demı :queen:
fuara daha çok var onumu beklicem :) akılını kullan corç ne kadar erken koruma alırsan okadar erken motosiklet alırsın galiba 1 hafta içinde siyah- kırmızı bir cbr sahibi olcam :)

abım yaf 2mılyarcık o bı sekılde cıkartır en ıyısı bı gun sızı bulusturuyum tekrar kandırak sunu gaza getırek o da gelırsın :queen:

:queen:
saol walla selçük sen olmasan 2 tekerlekli motorla çalışan aracın motosiklet oldugunu hala bilmio olcaktım . aaa nerden bildin o çocuk zaten bendim kılık değiştirip geldım :)

fuara daha çok var onumu beklicem :) akılını kullan corç ne kadar erken koruma alırsan okadar erken motosiklet alırsın galiba 1 hafta içinde siyah- kırmızı bir cbr sahibi olcam :)

Kanka o zmn tez ogrende gel bu taraflara ama sen sut cocuguyddun baban ızın vermez e-5 :queen::queen::queen: kızma :queen:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ilhan güle güle kullan hayırlısıyla yenı motorunla :) Bu arada mont Revit air mont galıba bu montu bende dusunuyodum ama yazlık mıs o yuzden almamıstım.SImdı Revit Focus alıcam daha dogrusu daha denemedım gıdıp orda karar verıcem.Bu arada sanırım hepsını feyızoglundan gıdıp aldın kaskı ben daha 3 hafta once Aldım Ozen den Lazer Vertigo Stroke + sıyah vizor 240 aldım.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bakalım.. İyi günlerde eskit..
:) belki yırtılır ama cross yapmadıgım için camur olma ihtimali yoq gibi :) çok saol darısı senın ve tüm isteyenlerin başına :)
Çamur olma ihtimali kask için bile mevcut.. Sen yoldayken bi sağanak başlar, otoyola çıkarsın, kamyon ve tırların tekerinden sana doğru bi çamur akımı başlar.. İşte o vaziyette vizörde çamur olur önünü göremez vizörü açar çamurla direk bi temas içine girersin belki sende bizim gibi :p

Hayırlı olsun ilhan güle güle kullan hayırlısıyla yenı motorunla :) Bu arada mont Revit air mont galıba bu montu bende dusunuyodum ama yazlık mıs o yuzden almamıstım.SImdı Revit Focus alıcam daha dogrusu daha denemedım gıdıp orda karar verıcem.Bu arada sanırım hepsını feyızoglundan gıdıp aldın kaskı ben daha 3 hafta once Aldım Ozen den Lazer Vertigo Stroke + sıyah vizor 240 aldım.

çok saol :rendeer:. ewt mont revit air tip olarak hoşuma gittiği için bunu aldım . tahmininde doğru hepsini feyizoğlundan aldım bunları alabılmek için sabah cıktım yola aksam anca eve geldım beylikdüzü- mecidiye köy bide ödemede sorun cıktıgı ıcın bıraz daha dolanmak zorunda kaldım mecıdıye koyde :)

Hayırlı olsun bakalım.. İyi günlerde eskit..

çok teşkürler pınar abla :rendeer:

Çamur olma ihtimali kask için bile mevcut.. Sen yoldayken bi sağanak başlar, otoyola çıkarsın, kamyon ve tırların tekerinden sana doğru bi çamur akımı başlar.. İşte o vaziyette vizörde çamur olur önünü göremez vizörü açar çamurla direk bi temas içine girersin belki sende bizim gibi :p

sağanak için bişi yapamam ama tırlar kamyonlar çamur atmasın diye babamın e-5 yasağı var :) motora gps taktırık bılgısayardan gözetlicek benı :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar