korumalar hazır sıra motosiklette :)

çok teşkürler pınar abla :rendeer:

sağanak için bişi yapamam ama tırlar kamyonlar çamur atmasın diye babamın e-5 yasağı var :) motora gps taktırık bılgısayardan gözetlicek benı :queen::queen:

Baba baba değil, zehir hafiye sanki :mrgreen:
Babanın küçük yaşlardan beri hafiye olmaya merakı varmış.. Bu hevesini giderecek bi meslek sahibi olamadığı için sana motosiklet almış, denek olarak seni kullanıcak anladım ben :mrgreen:

Baba baba değil, zehir hafiye sanki :mrgreen:
Babanın küçük yaşlardan beri hafiye olmaya merakı varmış.. Bu hevesini giderecek bi meslek sahibi olamadığı için sana motosiklet almış, denek olarak seni kullanıcak anladım ben :mrgreen:

küçükken arkadaşlarıyla dedektif cilik oynarmış :p motosikleti alıncada babamla hırsız poliscilik oynıcaz :)

hayırlı olsun gerçekten çok bilinçli bi yöntem keşke herkes senin gibi yapsa motorunun resimlerini merakla bekliyoruz ....

hayırlı olsun gerçekten çok bilinçli bi yöntem keşke herkes senin gibi yapsa motorunun resimlerini merakla bekliyoruz ....

saol :rendeer: bende motosikleti merakla bekliyorum tam bi tane buldum derken satıcı 3850+750 vade farkı istedi ve kaldı :(

Msn konuşması :

ilhan : topıcım fosil oldu guncellesene sunu

Ben : :queen:

ilhan : Bi guncelle sunu

Ben : aglama tmm :queen:

ilhan : olmadı abime cektırırım ıhtıyac kredısı

Ben : Abin varsa daha ne istion

ilhan : 1200 maaş alıo utanmadan kefil istemezler heralde

ilhan : kefilde sen olursn

Ben : Benım ustumdekılerden baska hıc bıseyım yok :queen:

İlhan : Hadi lan guncelle şu topigi :mrgreen:

Hayırlı olsun bakalım.. İyi günlerde eskit..

Çamur olma ihtimali kask için bile mevcut.. Sen yoldayken bi sağanak başlar, otoyola çıkarsın, kamyon ve tırların tekerinden sana doğru bi çamur akımı başlar.. İşte o vaziyette vizörde çamur olur önünü göremez vizörü açar çamurla direk bi temas içine girersin belki sende bizim gibi :p

Ablam benım bu dengesıze motor bılem verılmez babasının tek kucuk oglu dıe kırmayıp motor alcakmış o da kırmadıgından Ama sadece parkta surecek babası ole demıs :queen::queen: Korumalarıda o kadar ozenmıs almıs :queen:

Msn konuşması :

ilhan : topıcım fosil oldu guncellesene sunu

Ben : :queen:

ilhan : Bi guncelle sunu

Ben : aglama tmm :queen:

ilhan : olmadı abime cektırırım ıhtıyac kredısı

Ben : Abin varsa daha ne istion

ilhan : 1200 maaş alıo utanmadan kefil istemezler heralde

ilhan : kefilde sen olursn

Ben : Benım ustumdekılerden baska hıc bıseyım yok :queen:

İlhan : Hadi lan guncelle şu topigi :mrgreen:
lafları kafasına göre değiştirmiş tirbiyesiz

Ablam benım bu dengesıze motor bılem verılmez babasının tek kucuk oglu dıe kırmayıp motor alcakmış o da kırmadıgından Ama sadece parkta surecek babası ole demıs :queen::queen: Korumalarıda o kadar ozenmıs almıs :queen:

bi babanın zaten 1 tane küçük oğlu olur 2 tane olması için ikiz olması lazım :) motosikletide babam almıcak ben alcam :) bu arada korumaları parkta motosiklet sürerken kum gelmesin diye aldım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar