Koruma demiri korur mu?

Motosikleti
K 1600 GTL
Hazır malzeme konuşulmuş, benim traktördeki demirler Crosspro, alemiyondan çelik değil.
Hafif olması dışında, yüksekçe bir darbe gelirse bağlantı yerinden bloğa yük bindirmek yerine kendisi eğilip bükülmeye başlar diye biraz daha da hoşuma gitti ama yanlış mı düşünüyorum?
Doğru düşünüyorsun, koruma demirleri daha çok motosiklet olduğu yerde yada çok düşük hızlarda düştüğünde koruma işlevi olan parçalar ki motosikletler en çok olduğu yerde düşüyorlar. Yüksek hızlarda yapılan kazalarda açıkçası ben çok koruyucu olduklarını düşünmüyorum...

Daha çok bacaklarınızı korur. Düştüğünüzde bacağınız ve ayağınız motorun altında kalıp rende olmasın diye.

F54

bence korumaz daha önce 660 ta giwi marka koruma demiri vardı yan yatınca gelir greneja yaslanırdı ve ezerdi bende en son çıkardım boyadım garaja bıraktım motoru satarken takıp öyle verdim sahibine
blok koruma işe yarayabilir ama grenaj koruma işi nanay çok güvenmeyin
hatta hatta daha önce kaza anında motor koruma demirinin blok patlattığını bile gördüm
yayla duvarına çarpıp kağıt gibi yırtılan honda afrika twin orj koruma demirini de hiç unutmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar