Köprü altından geçerken bira şişesi fırlattılar.

çok geçmiş olsun sinan bu haysiyetsiz köpeklerden nedir çektiğimiz valla anlamadım yasalar bizleri koruycağına onları koruyor hani şöle hırsıza bile allah ne verdiyse diyerek girsen senden davacı olabiliyor bugün sana bira şişesi atanlar yarın taş atarlar sonrada bunlarada af çıkar tıpkı taş atan çocuklara af çıkma konusu gibi bilindiğ üzere taş atan çocuklara af kapsamında çalışma yapıyorlar ne diye çıkıp daha güzel taş atsın diye ailelerinin haberleri yokmu sanki taş attıklarından aslında taş atan çocuklarla ailelerinide alıcan içeri çocuğuna sahip çık yasası koyucan bunlarıda o kapsamda içeri alıcan bak bakim birdaha çocuklara taş attırabiliyorlarmı şerefsizler konu neydi nereye gitti kusura bakmayın sinirlerim çok bozuk tekrar geçmiş olsun sinan kendine iyi bak

birkaç yıl önce aracımla gece 12:00 den sonra yine o bölgede geçerken yol kenarına oturmuş/uzanmış kafaları iyi tuhaf tiplerde aracıma şişe fırlatmışlardı, olay çıkacağını sezerek iyice hızlanıp şerit değiştirerek adamları atlatmıştım, oralar pek tekin değil galiba ...

şerefsizler yumurta atıyorlarmış cama sende silecekle temizlerken suyla karışan yumurta bembeyaz oluyor ve berbat durumdaki camını temizlemek icin saga cekiyorsun veee acı son arabayıda alırlar soyupta bırakırlarr herşeyi yapar şerefsizler..
çok geçmiş olsun..

Yuhhh artık ya, tek kelime ile yuhh.
Sinan abi çok geçmiş olsun, daha kötüsünü düşünmek istemiyorum..
Cana geleceğine mala gelsin.

benzer bir olay benim başıma 3 yıl önce turgutreis'ten gümüşlüğe giderken olmuştu. gece tarladan hızla bir bira şişesi fırlattılar, kısa düştüğü için aracın ön tekerleğine isabet etti allahtan. durup etrafa bakacaktım ve araçta hasar var mı diye kontrol etmek için yavaşlamıştımki o anda kafama dank etti. asıl istedikleri şey bence aracı durdurmak, belki soymak için yada başka bir şey için bilmiyorum. bu tür durumlarda, tabi hasara bağlı, bence durmamak daha iyi bir seçim.

geçmiş olsun

Geçmiş olsun neyseki motosikletle değil arabayla geçiyormuşsun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Sinan geçmiş olsun,
böyle durumlarda durmayacaksın
Yıllar önce Tem de üstgeçit köprülerinden ipe bağlı taş sarkıtıyorlardı.Gece görülmediği için cam anında tuz buz oluyor ve duranı da soyuyorlardı.

Sinan çok geçmiş olsun. Camın patlaması ve önünü kapatması daha kötü sonuçlar yaratabilirdi. :pale:
Üst geçit olayları ile ilgili bır hatırlatma yapacakken aynı konuya değinen Savaş beyin yazısını okudum. Ne diyelim. ? Bela bitmiyor. Allah herkese sabır versin diyorum.

geçmiş olsun Sinan.Allah beterinden korusun..ve böyle insan kılığında gezen ne idüğü belirsiz yaratıklarında Allah belasını versin onları koruyup kollayanında ..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar