Köprü altından geçerken bira şişesi fırlattılar.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkeze Günaydin.

Dün akşam ofisime beni ziyarete gelen sabit’i (zenon) evine uğurladıktan sonra arabama binip evimin yolunu tuttum. E5’ten çıkıp otogar sapağından davutpaşa istikametine doğru yöneldim. Otogar köprüsünün altından geçerken üst geçitten şerefsizin teki aşşağı bira şişesi fırlattı. Şişe arabamın camına isabet etti, fakat cam’ın köşesine geldiği için kırılmadı ama çatlak var camımda, camın tam orta kısmına isabet etseydi büyük ihtimalle kırılacaktı. Elime haydarı aldığım gibi arabadan indim, fakat atı alan üsküdarı geçmişti bile. Bugün servise gideceğim, bakalım ne kadar isteyecekler.
Böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, demekki daha ögrenecek çok şeyimiz var. Eskiler çok bilen çok yanılır diye boşuna dememişler.

Neyse konuyu toparlıyorum ;
Köprü altlarından geçerken çok daha dikkatli olun…

Herkeze Günaydin.

Dün akşam ofisime beni ziyarete gelen sabit’i (zenon) evine uğurladıktan sonra arabama binip evimin yolunu tuttum. E5’ten çıkıp otogar sapağından davutpaşa istikametine doğru yöneldim. Otogar köprüsünün altından geçerken üst geçitten şerefsizin teki aşşağı bira şişesi fırlattı. Şişe arabamın camına isabet etti, fakat cam’ın köşesine geldiği için kırılmadı ama çatlak var camımda, camın tam orta kısmına isabet etseydi büyük ihtimalle kırılacaktı. Elime haydarı aldığım gibi arabadan indim, fakat atı alan üsküdarı geçmişti bile. Bugün servise gideceğim, bakalım ne kadar isteyecekler.
Böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, demekki daha ögrenecek çok şeyimiz var. Eskiler çok bilen çok yanılır diye boşuna dememişler.

Büyük geçmiş olsun Sinan'ım ... yapabileceğimiz birşey olursa biliyorsun , söylemeye bile gerek yok :wiinkk: :rendeer:

Motosikleti
750x
Büyük geçmiş olsun Sinan'ım ... yapabileceğimiz birşey olursa biliyorsun , söylemeye bile gerek yok :wiinkk: :rendeer:

Ufuk abi yapabileceğin en güzel iyilik kendine çok dikkat etmen.
Malatyada böyle şeyler pek yaşanmaz gerçi, istanbul gibi ipsiz sapsız'ın bol olduğu yerlerde olur bu tür olaylar.

Herkeze Günaydin.

Oha be soydaş o güzel sohbettin yemeğin artına ne sinir bozucu bir durum allah korumusun daha ciddi şeylerde olabilirdi. Valla böylelerini alıp dovecen eşek sudan gecene kadar çok çok gecmiş olsun bende mi bir uğursuzluk vardır nedir. Birdaha gelmiyim, gelsemde bu kadar durmiyim allah muahfaza bu sever meteor falan düşer:queen: Umarım kasko falan karşılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze Günaydin.

Sinan geçmiş olsun,
böyle durumlarda durmayacaksın
Yıllar önce Tem de üstgeçit köprülerinden ipe bağlı taş sarkıtıyorlardı.Gece görülmediği için cam anında tuz buz oluyor ve duranı da soyuyorlardı.

Motosikleti
750x
Oha be soydaş o güzel sohbettin yemeğin artına ne sinir bozucu bir durum allah korumusun daha ciddi şeylerde olabilirdi. Valla böylelerini alıp dovecen eşek sudan gecene kadar çok çok gecmiş olsun bende mi bir uğursuzluk vardır nedir. Birdaha gelmiyim, gelsemde bu kadar durmiyim allah muahfaza bu sever meteor falan düşer:queen: Umarım kasko falan karşılar.

Sen birde motorla bırakıcaktın soydaş.
Ya motorla oradan geçerken atsalardı :cyclopsan:cyclopsan

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
araba yakanlardan farkı olmayan aşağılık insan sürüsü

istediğin kadar dikkat et gecenin bir vakti gökyüzünden gelen herhangi birşeyi (ışık yaymıyorsa) farketme olasılığın sıfıra yakındır. bu arada aracının kaskosu varsa her yıl bir defaya mahsus olmak üzere kasko ücretsiz ve kaskoyu delmeden bir camını değiştiriyor. çok büyük geçmiş olsun o sırada üstü açık araçla veya motorla oradan geçiyor olabilirdin. daha yiyecek ekmeğin içecek suyun varmış bu dünyada. haa bi de verdiğin sadakalardan birini daha harcamış oldun.
saygılar.

Motosikleti
750x
Sinan geçmiş olsun,
böyle durumlarda durmayacaksın
Yıllar önce Tem de üstgeçit köprülerinden ipe bağlı taş sarkıtıyorlardı.Gece görülmediği için cam anında tuz buz oluyor ve duranı da soyuyorlardı.

Hım...
Bak bunu ilk defa duydum savaş abi.
Daha dikkatli olacağım artık.

Gecmis olsun , istanbul iyice vicik vicik metropolitan yasanmaz bir sehir haline geldi. Eskiden New york ta yasamak super bir sey her halde derdim, simdi bakiyorum bir amerikali bile manyakmisin diyor ara sokaklar olum saciyor diyor, ayni sey artik istanbul icinde gecerli. Istanbulu birakip antalya ya gelmek ile iyi etmisim

Motosikleti
750x
istediğin kadar dikkat et gecenin bir vakti gökyüzünden gelen herhangi birşeyi (ışık yaymıyorsa) farketme olasılığın sıfıra yakındır. bu arada aracının kaskosu varsa her yıl bir defaya mahsus olmak üzere kasko ücretsiz ve kaskoyu delmeden bir camını değiştiriyor. çok büyük geçmiş olsun o sırada üstü açık araçla veya motorla oradan geçiyor olabilirdin. daha yiyecek ekmeğin içecek suyun varmış bu dünyada. haa bi de verdiğin sadakalardan birini daha harcamış oldun.
saygılar.

Teşekkür ederim dostum. Allah cümlemizi korusun
Kaskom 12,05,2010 tarihinde sona erdi.
İşler hiç iyi gitmediği için kasko olayını ertelemiştim, şimdi bu olay çıktı başıma. Yaptıracağım artık.

o zaman şöyle bir yöntem de uygulayabilirsin. kaskonu yaptır birkaç ay bekle sonra uzun yolda karşımdan gelen plakasını alamadığım tır taş fırlatıp camıma hasar verdi diyorsun. kasko camı ücretsiz değiştiriyor. bu arada ön camın birkaç ay idare edebilir mi?

Motosikleti
750x
o zaman şöyle bir yöntem de uygulayabilirsin. kaskonu yaptır birkaç ay bekle sonra uzun yolda karşımdan gelen plakasını alamadığım tır taş fırlatıp camıma hasar verdi diyorsun. kasko camı ücretsiz değiştiriyor. bu arada ön camın birkaç ay idare edebilir mi?

Sert bi cisim çarpmadıkça idare eder gibime geliyor.
Camın dayanıklılık gücünün %60'ı gitti diyeyim..

o zaman başka bir yönteme baş vuralım o da şu: sen yine kaskonu yaptır ve kaskonun yılı dolmadan birkaç hafta önce yukarıda belirttiğim şekilde aracın camında hasar olduğunu söyle böylelikle yeni kasko sezonunda bir cam daha değiştirme hakkına sahip olacaksın.

Şerefsizler, kansızlar kıskançlıktan yapıyorlar. Mubarek geçmiş olsun. :rendeer:

Geçmiş olsun Camın çatlayan yerini git camcıya elmasla yuvarlak bir şekilde çizdir çatlayan bölgedeki çatlak o çizilen yeri geçemiyor.

adaşım gecmiş olsun gece saatlerce dolaş arabanla bak etrafına bır tane ekıp arabasına rastalayacakmısın malesef ortalık bunlara kalmış ist. yaşamın her dakıkası bıze tecrübe oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar