Köprü altından geçerken bira şişesi fırlattılar.

Çatlak çok büyük değilse ve kenara ulaşmadı ise Autoking'de tamir edilebiliyor.

Çok geçmiş olsun, sen indiğinde arabaya atlayıp götüren birileri olmadığına göre sadece o. çocukluğu olsun diye yapılmış bir hareket. Allah versin cezasını.

Köprüden taş sallandırma veya arkadan gelip hafifçe vurmak klasik hırsızlık yöntemleri. Mecbur kalmadıkça araçtan inmeyin. Motosikletle giderken de eğer yol müsaitse köprü altlarında şeridin kenarlarını kullanmakta fayda var. Camı ortalamak için tam şeridin ortasına sallıyorlar taşı. Gerçi henüz bu sebeple kaza yapan bir motorcu duymadım ama burası Istanbul. Herşey olabilir.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Sinan.

Sagolasin necati abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 ----------

adaşım gecmiş olsun gece saatlerce dolaş arabanla bak etrafına bır tane ekıp arabasına rastalayacakmısın malesef ortalık bunlara kalmış ist. yaşamın her dakıkası bıze tecrübe oluyor.

Teşekkür ederim sinan abi.
Benim yaşadığım semtte ekip araçlarını genelde çay ocaklarının önünde görüyorum :)

Aslında çok tehlikeli bir olayı ucuz atlatmışsın, büyük geçmiş olsun. Ciddi kazaya neden olabilirdi.

Savaş Bey'in dediği türden İstanbul'da gerçekleşen birkaç olay hatırlıyorum. Sıradan bir it ursuz işi de olabilir, soygun amacıyla da şişe fırlatmış olabilirler. Arabadan inip şaşkın şaşkın etrafına bakan biri yerine eli sopalı sıkı birini görünce tırsmış olabilirler.

çok geçmiş olsun abi daha neler duycaz bakalım çivisi çıkmış bu şerefsizlerin...

geçmiş olsun sinan, neyseki sana bişey olmamış, ayrıca söyledikleri gibi herhangi bi tuzakta olabilirdi,soymak için falan, neyse tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
750x
Aslında çok tehlikeli bir olayı ucuz atlatmışsın, büyük geçmiş olsun. Ciddi kazaya neden olabilirdi.

Savaş Bey'in dediği türden İstanbul'da gerçekleşen birkaç olay hatırlıyorum. Sıradan bir it ursuz işi de olabilir, soygun amacıyla da şişe fırlatmış olabilirler. Arabadan inip şaşkın şaşkın etrafına bakan biri yerine eli sopalı sıkı birini görünce tırsmış olabilirler.

Savaş abinin bahsettiği olayı bende duymuştum. Fakat o sinir anında öyle bi durum aklıma gelmedi açıkçası. Biraz önce savaş abi hatırlatınca sakin kafayla tekrar bi düşündüm ve olabilirdi dedim kendi kendime.

Fakat şimdi birde şöyle bi durum var.
Misal ben hırsız olsam trafigin cayır cayır aktığı bi yerde bu eylemi gerçekleştirmem. Hele burası otogar'ın baglantı yoluysa.. ( bu arada kendimi hırsızda yaptım )
Benimle birlikte hareket halinde yaklaşık 3-4 tane daha araç vardı. Bunlardan biride tıka basa dolu servis otobüsüydü.
Benim tahminimce yukardan zibidinin teki kafayı buldu artislik yapıcam diye şişeyi fırlattı.

Bu birincisiydi.. İkincisi ise ; Yada ben çok safım insanları hırsızlıkla idame edemiyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Geçmiş olsun sinan abi. :pale:

Sagol kanu'm sağolasin, sinan abin ölsün sana.
Dikkat sende kendine. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------

geçmiş olsun sinan, neyseki sana bişey olmamış, ayrıca söyledikleri gibi herhangi bi tuzakta olabilirdi,soymak için falan, neyse tekrar geçmiş olsun.

Ah.. annem geç farkettim kusura bakma :).
sağolasin ofi. Evet teğet geçti tehlike beni :)

Özellikle otobanlarda köprü altından geçerken cama yumurta atıyorlarmış . Ve siz sileceği
çalıştırınca yumurta camı beyaz bir hale getirip dışarıyı görmenizi engelliyor muş . Siz durunca da / kaza da olabilir , gelip sizi gasp ediyorlar mı ş ?
buna benzer taş atıp kaza yapmanızı sağlayığ sonra kaza ganimeti alan hayvanlarda olduğu söyleniyor .

Herkeze Günaydin.

Dün akşam ofisime beni ziyarete gelen sabit’i (zenon) evine uğurladıktan sonra arabama binip evimin yolunu tuttum. E5’ten çıkıp otogar sapağından davutpaşa istikametine doğru yöneldim. Otogar köprüsünün altından geçerken üst geçitten şerefsizin teki aşşağı bira şişesi fırlattı. Şişe arabamın camına isabet etti, fakat cam’ın köşesine geldiği için kırılmadı ama çatlak var camımda, camın tam orta kısmına isabet etseydi büyük ihtimalle kırılacaktı. Elime haydarı aldığım gibi arabadan indim, fakat atı alan üsküdarı geçmişti bile. Bugün servise gideceğim, bakalım ne kadar isteyecekler.
Böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, demekki daha ögrenecek çok şeyimiz var. Eskiler çok bilen çok yanılır diye boşuna dememişler.

Neyse konuyu toparlıyorum ;
Köprü altlarından geçerken çok daha dikkatli olun…

Sinan abi aracın kaskosu varsa eğer kasko detaylarında cam çatlamaları vs için kaskonun bozulmadan yapılabildiği detaylar vardır. autoking classcare vs gibi yerlerde yaptırabiliyorsun anlaşması olduğu taktirde ücretsiz aklında olsun sigorta firmanı aramanda fayda var...

Sinan geçmiş olsun,
böyle durumlarda durmayacaksın
Yıllar önce Tem de üstgeçit köprülerinden ipe bağlı taş sarkıtıyorlardı.Gece görülmediği için cam anında tuz buz oluyor ve duranı da soyuyorlardı.

zamanında teyzemin arabasına demir boru atmışlardı...çok şükürki cam sadece çatlamıştı tam ortadan...

Motosikleti
750x
Sinan abi aracın kaskosu varsa eğer kasko detaylarında cam çatlamaları vs için kaskonun bozulmadan yapılabildiği detaylar vardır. autoking classcare vs gibi yerlerde yaptırabiliyorsun anlaşması olduğu taktirde ücretsiz aklında olsun sigorta firmanı aramanda fayda var...

Bitanem aracın kaskosu 5. ayda bitti.
5 Yıldır arabam var her yıl kasko yaptırırım, daha kapıma expert gelmiş değil.
Trafik memuruna ehliyet göstermişliğim bile yok.
Gece kapalı garajda gündüz işyerinin önünde duruyor araba.
Kaskoya boşu boşuna para veriyorum dedim bu sene yaptırmadım şimdide bu patladı üstüne.

bu tarz talihsizlikler sanki bazı şeylerin önemini belirtircesine ufak cezalarla kendilerini hatırlatmakta sanki. en azından bu kaza birşeylere yeniden başlamanın gerekliliğini anlatmamış mı?

merak ediyorum avrupada böyle olaylar oluyormudur acaba, bizim insanımızın zihniyeti bozuk eğitimsiz ne diyim dostum geçmiş olsun

Çatlaksa ismini tam bilmediğim bi sıvı enjekte edip dolduruyolarlar çok büyük bi maliyetide yok.. Geçmiş olsun.

Motosikleti
750x
Sağolun arkadaşlar.
Hepinize çok teşekkür ederim.

Adana İl Temsilcisi
çok çok geçmiş olsun kardeş.şimdi oturdum pc.nin başına da gördüm.allah daha kötüsünden korusun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun.

Toplumca modernlesiyoruz tabi.
Eskiden tas atarlardi.
Simdi AB kritelerine uygun olarak bira sisesi atiyorlar.
Sampanya sisesini kafamiza yiyecegimiz gunler çok yakin.
Bizim milletin muhasir medeniyetler seviyesinden anladigi bu.:pr:
Teknolojik kroluk var artik.
Uçak pilotunun gözüne laser tutan zihniyet baska nerde var.
Avrupada'da oldu.(Sanirim Hollanda'da)
Yakaladilar, Turk çikti.:pr:

Çok geçmiş olsun kardeş.
Ucuz atlatmışsın belli...umarım kasko vardır. Avrupa da cam çatlaklarını orijinali haline getiren bir yapıştırma yöntemi var, eminim İstanbulda da vardır.
Özel bir mekanizma ile çatlağa bir tür saydam reçine enjekte edip kızılötesi ile de donduruyorlar...çatlağın Ç'si bile kalmıyor. Bir araştır, hatta araştıralım herkes için:cat:

Motosikleti
750x
Geçmis olsun.

Toplumca modernlesiyoruz tabi.
Eskiden tas atarlardi.
Simdi AB kritelerine uygun olarak bira sisesi atiyorlar.
Sampanya sisesini kafamiza yiyecegimiz gunler çok yakin.
Bizim milletin muhasir medeniyetler seviyesinden anladigi bu.:pr:
Teknolojik kroluk var artik.
Uçak pilotunun gözüne laser tutan zihniyet baska nerde var.
Avrupada'da oldu.(Sanirim Hollanda'da)
Yakaladilar, Turk çikti.:pr:

Sagolasin ilkay abi.
Konumuzla ilgisi yok ama uçak dedin aklıma geldi.
2003 yılında Şanlıurfa'dan londra'ya giden uçağı namaz kılmak için kıbleye doğru çevirtmeye çalışan milletiz biz. :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

Çok geçmiş olsun kardeş.
Ucuz atlatmışsın belli...umarım kasko vardır. Avrupa da cam çatlaklarını orijinali haline getiren bir yapıştırma yöntemi var, eminim İstanbulda da vardır.
Özel bir mekanizma ile çatlağa bir tür saydam reçine enjekte edip kızılötesi ile de donduruyorlar...çatlağın Ç'si bile kalmıyor. Bir araştır, hatta araştıralım herkes için:cat:

Özer abi sanırım o sistem belirli bi çatlağa kadar işe yarıyor. Yani o sistem benim çatlağı kapatmaz sanırım. Cam'ın sağ üst köşesinden sağ alt köşesinde çatlamış durumda ve elimi atmaya korkuyorum tuz buz olucak diye. Dediğin şeyi servis'e bi sorayım, servis yabancımız değil, kazık atacagını sanmıyorum. ( yani umarım atmaz ) ama benim tahminimce cam'ın değişmesi gerek. Akşama doğru vereceğim arabayı bakalım ne çıkıcak. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar