[Konya - MT]

Selamunaleykum abilerim kardeşlerim yeniyim aranizda, forumu çözmeye çalışıyorum Ferhat ben yaş 24 inşallah bugün itibariyle mondial max 200 sahibi olcam acayip heyecanlıym :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

Bayide son 1 adet var sıfır kilometre dendi fiyatı da o şekil ama kilometresi 1 buçuk kilometre falan yanı denenmiş galiba bunu belirtmelimiyim farkeden birşey olurmu bana yardımcı olun abiler :(

Aleyküm selam ferhat kardeşim, hoşgeldin. Eğer sıfırıyla aynı fiyat çekiyorlarsa 1.5 km için indirim iste elbette ne kopartırsan kâr :) onun harici içine siniyorsa alabilirsin, dediğin gibi birisi denemiş motosikleti...

Sıfırıyla aynı abi , yıllar önce uzun zamanlar kullandım sonra okul iş hayat telasesi falan motordan uzaklaşmıştm ama bunu gorunce içim bi kıpırdadı goruntusu hoşuma gitti , kullanan varmıdır nasıldır falan onu merak ettim o yüzden. :)

Zehir kana girmiş tekrar :) Valla aynı fiyatsa sıfırını talep et ozman cüzi bir miktarda olsa düşmeleri gerekli bana göre...Kendim kullanmadım ama kullanan birini ktm testinde görmüştüm. Bir şikayetini duymadım ama iki kişi çok fazla randıman vermiyormuş.

Dostum kullanıcı sayfasına bi bak istersen.
Sana en iyi yardımcı olacak olan, o motoru kullananlardır. Bu arada hoş geldin, hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Murat abi whatshap kullanıyorsan, senide ekleyelim motorcu muhabbetini bi gör ama...
Bütün Konya lılar davetlidir. Numaranızı yazın yeter.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle bin :) Mevlüt whatsapp olsa dahil olucaktım ama kullanmıyorum...

Merhabalar.1 hafta kadar önce ktm duke 200 alarak aranıza katıldım.Grupta yeniyim ,gezi vs gibi etkinlikler olursa katılmak/tanışmak isterim.

Merhaba hayırlı olsun, güle güle kullanın. Arkadaşlarla haberleşirsiniz... Benim motorum yok malesef ;(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar