[Konya - MT]

Konuya girmeden dedim ki; kesin mevlüttür :) Bu arada az zamanda bunu yaptınız, rahat bir zamanda neler yapmazsınız ki...Güzel olmuş tebrik ederim.

Abi 1 gün motora binmiyorum, özlüyorum keratayı. Hele sen bi motoru alda neler yapacaz bi bak. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

mevlüt aştı kendini murat rx3 le hayat buldu..:))
şaka bi yana güzel gezi olmuş arkadaşlar sayfa da paylaşım yapalım bu şekilde sayfa hareketli olsun...

Abi harbiden bu motoru alınca motosiklet hayatım yeniden şekillendi. Sağolsun Serhan abide tam ben gibi gezi ve doğa meraklısı çıktı. :)

Havalar bi ısınsın hep beraber koparız.

inşallah mevlütüm :D Bu arada bir yere gidecek olsam seni çağırmam sebebi sen zaten gelirsin :D

Bizim buranın havasına aldanıp çıktık yola..
Neyseki Antalya bıraktığımız gibi sıcaktı :) Yemeği Konya'da, künefeyi de Antalya'da sıcak sıcak yedik artık :)

Zümer bey tebrik ediyorum. Karları görünce benim ellerim dondu burda. İyi yol yapmışsınız. Bende haftaya balık yemeye beyşehir e gidecem. :p

Evet Beyşehir'de üstünler plajının yanında bir restaurant var adını hatırlamıyorum.
Merkeze biraz uzak ama bir ara o taraflarıda dolaşmış orada balık yemiştim.
Cevizli tarafından devam edersen Akseki kavşağına kadar mükemmel manzaralar var o tarafta.
Akseki den artık Konya'ya dönersin..
:)

Yada Cevizli Ormana Avasun yolu gündüz gözüyle daha süper..
Bulutların üzerinden Oymapınar barajı, Manavgat, Çolaklı, Evrenseki, akdeniz her yer ayağının altında..
Ama sağlam soğuk var. :)

Beyler tavsiye edebileceğiniz usta varmı
Motorumun bakıma ihtiyacı var hiç tanıdık usta yok :thumright

Mevlüt hanımdan izin alabilirsem neden olmasın :))

Tmm, haber bekliyorum abi senden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

Durdular Durdular akşam vakti mesaiyi kitleyip gittiler. Bu pazar çalışıyorum malesef. Murat abi kusura bakma diğer pazara kaldı bizim iş.

Bende yatıp kalkıp dua ediyorum zaten. İyiki evlenmeden motosiklet bilincine kavuştum. Evlileri görüyorum da. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar