[Konya - MT]

Arkadaşlar Honda bayisi açılmış konyaya Yamaha bayisinin az ilerisinde Motomert in orda kask filan alacaklar mont alacaklar eldiven filan düşünenler bir uğrayın cmtsi arkadaşıma cb125 e aldık ls2 kask 190 eldiven 45 mont 145 bıraktı netten çok ucuza aldık içerdeki mallarda kalitesiz ürünler değil yani düşünen varsa mutlaka uğrasın

hafta sonu ankaradaydım . ama uygun bir zamanımda gezinize katılmak istiyorum . gezinin fotolarını ne zaman göreceğiz:))

Ben de katılmak isterdim. Konya ya gelcem 2 hafta sonra filan inşaallah birşeyler planlarız

Beyler Satılık Motosiklet Var
Motosiklet 150 cc scooterdir krank,üst kapak,silindir,piston,krank kolu vs. tüm motor ve mekanik aksamı sıfırdır.
Daha rodajı bitmedi motosikletin Fiyat : 800 tl
0543 530 59 01 den ulaşabilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/113698-konya-mini-kapadokya-kilistra-gokyurt.html

kilisra gezimiz

fotoğrafların sırası karıştı abi.meram dereden apa barajı oradan yatağan kasabası bulumya gökyurt dönüş ise hatunsaray karadiğin filan

arkadaşlar konya uyuyor galiba 2. sayfaya düşmüşüz. havalar ısınmaya başladı topik canlanır umarım

Uyuyoruz ama cevap verecek varmı :) Benim ehliyette protez olarak gözlük varda 60 metreye kadar görebliyorum gözlüksüz. sağlık raporu almaya giderken takmıştım gözlüğümü. Herhangi bi çevirmede gözlüksüz olmam halinde cezası nedir?

bu konuda bilgim yok ama her durumda hem senin hemde trafiktekiler için gözlüksüz gezmemen herkesin hayrına diye düşünüyorum.

Kardeşim bende de gözlük yazıyor ehliyette ama lensle kullanıorum geçen çevirdiler evrakların tammı diye sordu polis evet dedim evrakları verdim sıkıntı çıkarmadı sanada kıl birisi denk gelmezse sıkıntı çıkarmazlar sanırım ama bu dedğim olay şehirlerarası yolda oldu şehir içinde belki daha fazla dikkat ederlerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar