[Konya - MT]

şimdi arkadaşlar etkinliği kim yapacak tabiki burayı takıp edenler yaniz sizler yada bizler organize olmak lazım artık kış geldi her sene kışın ben ve alosyi hayal kurarız yaz ıle ılgılı ama yaz geldımı kımse kalmaz ortada bırlık duzenlık olmuyor ben bozkırdayım konyada degıl merkezde olsam yapılan bır organızasyona katılmak ısterım ama olmuyor ordakı mt dednde fazla ilgi yok heralde böyle işlerlerle uzun lafın kısası seneye baharın toplanalım gezelim bir yerler yada siz gelin bu taraflara torosların yamacına cıkalım kış boyu bunu konuşalım ;)))

evet tabiki bizler ama bı gıren bıdaha gırmıyor mesala dostum :) ,,kıs boyu bunu konusalım :D :D :D :cat:

selamünaleyküm arkadaşlar .evet ne diyorduk .bu soğuklarda zatan ancak sanal gezebiliriz konuşmaya devam:)

vay osman aga hoş gelmışsın nerdesın yahu sanal bı alanya yapsak nasıl olur google earth tan

everetse sen gecen sene cıkmadınmıydı yahu bu sefer başka yere cıkalım yav agrı dagı fılan olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slmlar konya

Annem Konya Ereğli li , her sene yazın gideriz dayılar teyzeler vs. hep orada, var mı Ereğli li

as hoş gelmışsın hele...

osman aga bak arşivden gecen seneki everet tırmanışının fotosunu buldum
summiteverestgte23evere.jpg

aboww bu fotoğrafı gören herkes ybr 125 alır satışlar patlar gider valla ybr ile ski yapmışız bea:mrgreen:
rüzgarımdan kayakçı bile devrilmiş heh he:queen:

ybr 125 ile ski yapmayı ben buldum patladı gitti:cat: şimdi mondialle bile yapiyler

osman aga mondıalı karıştırma kım yapıyor mondıla skı yı soyle bakalım varmı bır bıldıgın:))

sen yapıyonya aygıra inerken o dik inişte başaşağı yağmıştın hani kar yağmasını beklemeden toprakta mc ile

Kocaeli İl Temsilcisi
selamun aleyküm arkadaşlar konya mt gurubu olarak şu kardeşinize arka koltuktan bi dötlük yer açarsınız değilmi :cherry::cherry:

bakıyorum kış gelince herkezin çenesine vurmuş enerjisi :cherry::p iş geyiğe dökülmüş benimde acayüp geyik yapasım geldi canım çekti sizden :cherry::queen:

mis gibin kokuttunuz ortalığı geyik etiynen:cherry:

yahu işinizmi yok çıkıyonuz kendinizi karlı dağlara bayırlara vuruyonuz ? :) atlayın gelin da mübarekler marmaranın köküne kıran mı girdi , yollarında kaktüsmü bitti ? :cherry::queen::p :rendeer:

irfan abbeyyy :p ben gelem abeyyy ya da sen gel gel abbeeyyy toroslara vuralım kendimizi :queen:

bursa gemlik narlı köyünde bir balıkçı asker arkadaşım var , oraya gelince sizi bulalım marmarada vuralım motosıkletleri denize imralıya doğru olmazmı irfan bey:queen: geyik etinden bıktık balık ısmarlarsın gayri değilmi bize

Kocaeli İl Temsilcisi
bursa gemlik narlı köyünde bir balıkçı asker arkadaşım var , oraya gelince sizi bulalım marmarada vuralım motosıkletleri denize imralıya doğru olmazmı irfan bey:queen: geyik etinden bıktık balık ısmarlarsın gayri değilmi bize

isteğiniz arzunuz emir seviyesindedir başım gözüm üzerine derim abilerim kardeşlerim, o nasıl sözdürki hele sağlıcakla gelmek nasip kısmet olsunda balık işi küçük ayrıntıdır kardeşiniz için her zaman mt :cat::rendeer:

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:41 ----------

irfan abbeyyy :p ben gelem abeyyy ya da sen gel gel abbeeyyy toroslara vuralım kendimizi :queen:

ah be güzel kardeşim allah hepimize sağlık versin :) inanıyormusunki zamanım ve imkanım olacakta ben gelmeyecem sağol varol elbet bir gün görüşecez ...:cherry::cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar