[Kocaeli - MT]

Valla biz uğurla gruba karşıyız :D. 10 larca kişi olacağına 3 5 kişi olsun ama sağlam olsun mantığı ile hareket ediyoruz. Ama bu taraflara gelen herkese çaylar şirketten :) sessiz sakin pek kimsenin gelip gitmediği kendi halinde bir kafe var değirmendere de orada kafa dinliyoruz herkesi bekleriz...

Ben bugün Kocaeli tarafına ufak çaplı bir gezi yaptım.. Değirmendere'ye de uğradım fakat minik bir kaybolma sonucu( Bir sürü villanın bir yere çıktım) pek civarı keşfetme fırsatım olmadı. Dediğiniz kafe tam olarak nerede gelip,geçerken uğramak isterim :)

Değirmendere sahilde cafeler dizili idi sanirim,en son geçen sene oturmuştum bir kafede.. Motorlar neredeyse oraya doğru yöneliriz :)))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Silkelenelim o zaman :)

Ben şu an motosikleti bıraktım ama D.Dere tarafında organizasyon olursa seve seve katılırım.

Ben bugün Kocaeli tarafına ufak çaplı bir gezi yaptım.. Değirmendere'ye de uğradım fakat minik bir kaybolma sonucu( Bir sürü villanın bir yere çıktım) pek civarı keşfetme fırsatım olmadı. Dediğiniz kafe tam olarak nerede gelip,geçerken uğramak isterim :)

Gezinizi gördüm,çok güzel olmuş. Bekleriz her zaman.

Değirmendere sahilde cafeler dizili idi sanirim,en son geçen sene oturmuştum bir kafede.. Motorlar neredeyse oraya doğru yöneliriz :)))

Yalı Cami tarafında bizim çay içtiğimiz yer. O dizili kafelerden biraz uzak. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Uğur kardeşim seninlede buluşamadık bayadır , özledim valla seni . En yakın zamanda yanına gelip çayını içmeye geleceğim kısmet olursa . :)

Oluroyle izmit merkezdeyseniz D.dereye yaklaşık 19-20 km var . :) Sizde bu arada hangi motosikler vardı acaba ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oluroyle merkez derken?
Burak ben cikamiyorum gel beklerim =]

Uğur kardeşim seninlede buluşamadık bayadır , özledim valla seni . En yakın zamanda yanına gelip çayını içmeye geleceğim kısmet olursa . :)

Oluroyle izmit merkezdeyseniz D.dereye yaklaşık 19-20 km var . :) Sizde bu arada hangi motosikler vardı acaba ?
Biraz uzak kalıyor D.dere.
Evet biraz uzak kalıyor.

Oluroyle merkez derken?
Burak ben cikamiyorum gel beklerim =]

Evet, İzmit Merkez.

iyiki çıkmamışsınız

Bende bugün geldim Kocaeli'ne , D.dere tarafından etrafı araç içinden seyrederken iki sevgili sahil kenarında yürümek için direniyorlardı :mrgreen:

Bizimde yarın dersler başlıyor,üniversite yolları göründü..

Hava şartlarından dolayı motoru burada bırakacağım içim buruk gönlüm yaralı :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En yakın sürede geleceğim inş. kardeşim . Aslında bugün gelecektim seni arayayıp ama malum havada feci bir lodos var dışarı çıkamadım . :mrgreen:
İyi etmişsin,çok kötü hava. Karda sür,bu havada sürme :)
iyiki çıkmamışsınız

Bende bugün geldim Kocaeli'ne , D.dere tarafından etrafı araç içinden seyrederken iki sevgili sahil kenarında yürümek için direniyorlardı :mrgreen:

Hoşgeldin,bu taraflara yol düşerse bekleriz :)

soa

dün termal de kopmuş dallardan ağaçlardan. yola fırlayan plastik çöp kutularından zor kurtulduk çok eğlencelidi. Önüme firlayan çöp kutusu videosu yakında burada :D

Motorsikletim yok(gecen yaz sattık)ama bende buralardayım arkadaşlar tanışmak dileği ile :) gökhan

soa

pazar günü serseri çöp kutusu şenliği...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamlar arkadaşlar değirmen derede hangi kafe isim alalım biz face ci olduk çıktık ondandır buralara gelmeyişimiz. ara ara bakıp sizi okuyoz okadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------

dostum uğur bana çay varmı (şakir e çay yok ) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar