Eskindene hatırlıyorum organize vardı.
Aslında olur yine. Bi silkelenmeye bakar.![]()
Valla biz uğurla gruba karşıyız. 10 larca kişi olacağına 3 5 kişi olsun ama sağlam olsun mantığı ile hareket ediyoruz. Ama bu taraflara gelen herkese çaylar şirketten
sessiz sakin pek kimsenin gelip gitmediği kendi halinde bir kafe var değirmendere de orada kafa dinliyoruz herkesi bekleriz...
Silkelenelim o zaman![]()
Ben bugün Kocaeli tarafına ufak çaplı bir gezi yaptım.. Değirmendere'ye de uğradım fakat minik bir kaybolma sonucu( Bir sürü villanın bir yere çıktım) pek civarı keşfetme fırsatım olmadı. Dediğiniz kafe tam olarak nerede gelip,geçerken uğramak isterim![]()
Değirmendere sahilde cafeler dizili idi sanirim,en son geçen sene oturmuştum bir kafede.. Motorlar neredeyse oraya doğru yöneliriz))
Biraz uzak kalıyor D.dere.Uğur kardeşim seninlede buluşamadık bayadır , özledim valla seni . En yakın zamanda yanına gelip çayını içmeye geleceğim kısmet olursa .![]()
Oluroyle izmit merkezdeyseniz D.dereye yaklaşık 19-20 km var .Sizde bu arada hangi motosikler vardı acaba ?
Oluroyle merkez derken?
Burak ben cikamiyorum gel beklerim =]
Burak ben cikamiyorum gel beklerim =]
İyi etmişsin,çok kötü hava. Karda sür,bu havada sürmeEn yakın sürede geleceğim inş. kardeşim . Aslında bugün gelecektim seni arayayıp ama malum havada feci bir lodos var dışarı çıkamadım . :mrgreen:
iyiki çıkmamışsınız
Bende bugün geldim Kocaeli'ne , D.dere tarafından etrafı araç içinden seyrederken iki sevgili sahil kenarında yürümek için direniyorlardı :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=2UTxEtW-4ig
pazar günü serseri çöp kutusu şenliği...
Motorsikletim yok(gecen yaz sattık)ama bende buralardayım arkadaşlar tanışmak dileği ilegökhan