[Kocaeli - MT]

valaben seni gecen iş dönuşunde cavuş ciftlik altında gördum kafanda kask mask yoktu korna caldım ama sadece baktın :) yinede hoşkeldin kardeş aramıza :rendeer: osmanım hatırlat arkadaşa bigün hoşgeldin yaparız:cherry: len nosmanım kız kacırmakta ne oluyoki istemek varken istemeye beni götür sıkıysa vermesinler amabizim mahaleyedogru gelme istemeye direk sıkarım:queen: gazı gazı yanlış anlamayın:p

Valla öYLe kanka ; fazla binemiyorum ! Cam işini unutma ; bi yerde kaplatalım!

http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_bakimlari_yapilmis_orjinal_9000km_satilik_scoo-44WQQaXQQ15402719WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlarım şuna bi bakın yahu...uzuuun zamandır araştırıyorum ilanları hiç bu kadar bi motora vurulmamıştım :) nasıl sizce ? aramak istemiyorum telden şimdi ararsam kesin alırım bunu... burdakiler genelde vitesli kullanıyor ama bi sorum dedim...

Teşekkürler...

Vurulduysan alacaksın be kardeşim :) Bu motordan kullanıyor bir arkadasım; ve cok memnun... Yaz sıcağında Yaylalara çıkıp iniyor bu motorla tık demiyor :)

Vurulduysan alacaksın be kardeşim :) Bu motordan kullanıyor bir arkadasım; ve cok memnun... Yaz sıcağında Yaylalara çıkıp iniyor bu motorla tık demiyor :)

teşekkürler cakalaz yorumun için..bakalım daha konusmadım ilan sahibiyle...konussam kesin alırım..fikir araştırması yapıyorum hala :) ehliyet yok..pek tecrübe yok..bunlar da cabası daha :)

aleykumselam kardeşlerimiz topraklarımız :) gerci vatanın heryeri bizim topraklarımız neresi hangi şehir olursa olsun farketmez :cat:

nerde bu milet derken:p milet seningibi hovardamı boynageziyon :) calışıyoruk geziyoruk vala kusurabakma buralara yazın pek takılamıyıruk :queen: kışıbekle :cherry: kanki cuma akşamı hazırol tigemdeyiz bivaralaım gelelim nede olsa iki dakikalık yol bizim icin:p uyarmı hem benim cadırı kurarız cumartesi akşamı beraber sarılır yatarız:queen: tabi aragazından uyu yabilirsen kavacıların ama hondacılarınkinde uyuyabilirsin:cherry:

bende gölcükte askerim şu aralar haftasonu yakın çevrede drag yarışları falan yapıyorsanız izlemeye gelebilirim diyecem ama burası ölü gibi duruyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar