Kırmızı Başlıklı Kız Motosiklette..

:) he ben bilmiom o zaman:D

kirmizi isikta durmam gerekmiyodu benim ki yeüüüü... ameen... otoyoldaydim.. o kadar yavaslamam yetceedü.. daha mi yavaslayaydim. durup da zibarsa miydim elellee..

(bi de ben savrulmadim hic ole.ha, bi defa egitimde olmustu, motoru ilk aldiimda:D)

:) he ben bilmiom o zaman:D

kirmizi isikta durmam gerekmiyodu benim ki yeüüüü... ameen... otoyoldaydim.. o kadar yavaslamam yetceedü.. daha mi yavaslayaydim. durup da zibarsa miydim elellee..

(bi de ben savrulmadim hic ole.ha, bi defa egitimde olmustu, motoru ilk aldiimda:D)

Söylediğim sürede hyonun kabak kemane lastikleriyle hızını 0'a düşürmeye çalış, kızaklama da göriyim seni :queen::queen::queen:

iste seninki gibi bir atraksiyonum olmadi. bunu soyluyorum ben: tutup da onla bunla yarisim diip trafikte hayatimi tehlikeye atmadim ben. vurgulamak istedigim sey o degil.

herneyse...

iste seninki gibi bir atraksiyonum olmadi. bunu soyluyorum ben: tutup da onla bunla yarisim diip trafikte hayatimi tehlikeye atmadim ben. vurgulamak istedigim sey o degil.

herneyse...

Yok bak sen anlamadın.. Benle yarışan tip dedim.. Ben kimseyle yarışmadım şimdiye kadar.. Konuyu başka tarafa çevirme istersen..

uykum olmamali, bi yandan master tezi onerisi yaziyorum. sıkılmiim die actim forumu. saolsun arkadaslar canimi hic sıkmiolar:D:D

Hehe ne güzelmiş :) Nerden buldun bu fotoğrafı ? Özelliği nedir ? Geçmişi nedir ?

Bu arada kenarda kalan o sevimli tavşancıklar hiç birinizin dikkatini çekmedi mi ::blushani ::blushani

Ah ulen ah nerde o o eski hanım hanımcık kırmızı başlıklı kızlar.:p

Valla bilmiyorum, öyle bi cümle kullandın ki, direk uçağa atlayıp tepene çökerdim.. :queen::queen: Neyse ki kıvırdın.. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar