kesinikle bakın

bendede sürücü dahil 1 :s bu yüzden motoru single yapmayı düşünmüştüm anlık bunalımla ama gerek yok =) zaten ewraksız geziyorum ha 1 kişi ha 10 =)

benim sigorta poliçemde 4+1 yazıyodu biara :cyclopsan
acaba işe yarar mı göstersem :p

maşallah sigortacıda daire sigortasıyla karıştırmış sgaliba =) 4+1 deniz manzaralı,çift balkon,jakuzi ve kombili bili =)

Son düzenleme:
Uygunluk Belgesine Bakınız

Merhaba Arkadaşlar,

Gerçekten traji komik bir olay. Şimdi bende ruhsatıma baktım ve SÜRÜCÜ DAHİL 1 KİŞİ yazıyor. Olacak şey değil diye düşündüm. Yani eğer bu makineyi biri kullanacaksa o zaman SÜRÜCÜ DAHİL 1 KİŞİ yazılmaz ya da ruhsata hiç böyle bir şey yazılmaması lazım diye düşünürken aklıma motorlarımızın UYGUNLUK BELGESİNE bakmak geldi ve baktım. Orada KOLTUK SAYISI olarak 2 belirtilmiş. Yani ruhsata yazılan 1 sayısı yanlış, oraya 2 yazılması gerekiyor. Bence bu hata ruhsat/trafik işlerini yapan muamelecilerden kaynaklanıyor. Bende yarın hemen motorumu aldığım galeriyi arayıp bu hatanın düzeltilmesini isteyeceğim. Ohh bea ;) zaten tek kullanıyorum ama nolmaz nolmaz

Son düzenleme:
benim ybr dede bir kişi yazıyor ama çok saçma olur polisin ceza yazması... bana polis böyle bir ceza yazsın direk olarak yargıya intikal ederim... çünkü russatta yazan sürücü hariç olandır... yok ama gercekten bir kişiyse bu seferde yamaha yı dava ederim.ikinci ayaklık ve motorun koltuğu iki kişilik diuye....

Gecen gun gemlık donusu bızıde polıs durdurdu altımızda ınnova vardı bıze polıs nıe ıkı kısı bındınız felen bıse demedı o polıs kılmıs bence...

arkadaşlar o ruhsatta yazan yolcu sayısıdır ve 1 kişi olarak gecer yani pilot ve 1 yolcu

Merhaba Arkadaşlar,

Gerçekten traji komik bir olay. Şimdi bende ruhsatıma baktım ve SÜRÜCÜ DAHİL 1 KİŞİ yazıyor. Olacak şey değil diye düşündüm. Yani eğer bu makineyi biri kullanacaksa o zaman SÜRÜCÜ DAHİL 1 KİŞİ yazılmaz ya da ruhsata hiç böyle bir şey yazılmaması lazım diye düşünürken aklıma motorlarımızın UYGUNLUK BELGESİNE bakmak geldi ve baktım. Orada KOLTUK SAYISI olarak 2 belirtilmiş. Yani ruhsata yazılan 1 sayısı yanlış, oraya 2 yazılması gerekiyor. Bence bu hata ruhsat/trafik işlerini yapan muamelecilerden kaynaklanıyor. Bende yarın hemen motorumu aldığım galeriyi arayıp bu hatanın düzeltilmesini isteyeceğim. Ohh bea ;) zaten tek kullanıyorum ama nolmaz nolmaz

Zeki abi hayırlı olsun.Laciyi satmış sen de beverly'ci olmuşsun:mrgreen:

bana da jandarma aynısını söyledi sonra bu seferlik geç dedi...
sanırım bu konuda epey bir bilgi eksikliği var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benmkinde 4+1 yazıyor:queen::queen:

arkadaşlar istihap hatti diye yazan yerde 1 yazıyosa o şoför hariç sayıdır .şoförle birlikte iki olur. bilindik polis motorlarında bile ole yazar:D

benim ruhsat yeni nesil çift sayfalı olanlardan güvenlik şeridi falanı filanı var aynen şu ibare yazıyo:
(S.1)KOLTUK SAYISI(Sür.Dahil):2:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arabayada 5 kişi binenleri çevirsinler o zaman. arabada 4 kişi yazar.

evet 100 cc lerde var biliyodum. ama 125 ve üzeri 2 olması gerekir. benim ruhsatta koltuk sayısı 2 (sürücü dahil) istiap haddi 1 kişi yazıyo. istiap ne demekse.

Mersin İl Temsilcisi
3 polisin 1 motora bindiği resimlerden birini al yanına memur beye göster. o zaman birşey diyemez :mrgreen:

valla ben o resmi ruhsatıma yapıştırdım, isteyene çıkarıp veryom. ben göztermiyom, o kendi görüyo :cherry:
ayrıca eski arkadaşların dediği gibi bu olay çok konuşuldu. orda yazan istiap haddi yani taşıyacak kişi sayısısdır :bounce:

Benim ruhsattada Sür.dahil 1 ve Kullanım amacı; hususi-yolcu nakli yazıyor bir şey tutturamazlar bence yunuslar hep iki kişi dolaşıyor ona bakarsan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar