kesinikle bakın

arkamda rakadaş ile benim ybr ile gidiyoruz kasklar herşey tamam yolda çevirmede durdurulduk tabi içimiz rahat her şey tam ama polis ne demesin arkadaşlar bu motora 2 kişi nasıl binersiniz şaka yapıyor sandım ama doğruymuş bizim bu motorlar tek kişilikmiş ruhsatta da öyle yazıyor gösterdi polis ben e madem bir kişilik neden bu arkaya oturak ve ayaklık koydular dedi kardeşim kural böyle bu seferlik afediyorum ama bir daha ki sefere cezayı yazarım deyip bıraktılar aklınızda olsun ruhtata 1 kişilik yazıyorsa arkaya birini almayacaz

kardes nerdeyse butun motorların ruhstında ole yazıoyor ama ole bısı olması sacma olur...gercı doogru dıyosun ama yınede bılen bırılerı yorumlar sımdı...ama ılk defa bole bısı duydum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim ruhsatların hepsinde 2 kişi yazıyor..Tabi kıllık yapmak isteyen yapıyor..Ama ruhsatta iki kişi yazıyorsa nah yapıyor kıllığı..biraz morarıyor ,,larcivertede boyanıyor..adam gibi adamsa zaten herşeyin tamamsa iyi günler deyip yolluyor...

bütün araçlarda ruhsatlarda sürücü hariç istihap haddi yazar eğer bunu o polis bilmiyorsa vay halimize

Bu ruhsat konusu defalarca konuşuldu ve varılan sonuç; Ordaki "1" sürücü hariç olan kişi sayısı.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Benim ruhsatta koltuk sayısı (sürücü dahil) : 2 yazıyor. İstiap haddinde de 1 yazdığına göre ben 2 kişi seyahat edebilirim demektir. Kamera şakası falandı galiba sizin yaşadığınız...

bendede 2 kişilik yazıyo ama eski ruhsatta 1 kişilik yazıyodu allahtan trafikteki memur sen yolcu alıyo musun arkanda koltuk var mı diye sordu var diyince 2 kişilik yazdı:)

3 polisin 1 motora bindiği resimlerden birini al yanına memur beye göster. o zaman birşey diyemez :mrgreen:

Benim ruhsatta Koltuk sayısı Sürücü dahil 1 yazıyor
ancak alt tarafta kullanım amacında
Hususi - Yolcu Nakil yazıyor.
Yolcunun nakil olabilmesi için bir sürücü gerek. Buda en az 2 kişi demek
Yani kendileri ile bile çelişkiye düşünoylar.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
249cc ye kadar 1 yanılmıyorsam

Yanlışlıkla bir yazılmış olabilir. Polis'te ceza yazmaya yer arıyormuş. Motosikletlerin iki kişilik olduğunu bilmiyormuymuş...

Koltuk sayısı :1 (Sürücü dahil) olarak yazıyor bende.Ama Türkiye'ye özgü bir saksağanlık olsa gerek.Arkadaki koltuk, ayaklıklar ve arçı tutmağı süs olsun diye kondu sanmıştır bizimkiler.

İnanılmaz bu ne yaman çelişki böyle. Bende de sürücü dahil 1 yazıyor.:cyclopsan:silent::pale:

bence sidik yarışına girmese daha iyi olur:queen:

Polisin niyeti zaten belli. Çevirirken kesin birşeyleri eksiktir diye düşünmüş ancak belgeler tam olduğunda birşey çıkartmış işte.

Yanımda olsa fotoğraf ben gösterirdim . Çekip vuracak hali yokya . (belli mi olur ):mrgreen:

Vazgeçtim haklısın :)

benim sigorta poliçemde 4+1 yazıyodu biara :cyclopsan
acaba işe yarar mı göstersem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar