İç yüzünü bilmiyoruz.
Yargıya varmayın, yargılamayın, sonra yargılanmayın.
Slmlr
Brkn
Kenan'a gelip tekme atsa bile Kenan'ın böyle bir hareket yapmaya hakkı yok cevap olarak. Yakalandığı zaman da ceza alıyor dolayısıyla yapmaması, işine bakıp 25 puanı cebe indirmesi, ne yapacaksa da yarıştan sonra yapması ( artık kaskı adamın kafasına mı geçirirdi kafa göz dalar mıydı orasını bilemem) gerekirdi.
Kenan hareketi çekip zararlı çıktı mı, çıktı. Yapmasaydı 25 puanı alacak mıydı ? Alacaktı. Olay bitmiştir. Sen 25 puan yerine boşu boşuna 11 puan aldığı için hata yapmadığını düşünüyorsan eyvallah yolun açık olsun.Kenan'ın neden böyle bir hareket yaptığını düşünmeden direk yerden yere vuruyor.
Bir milyon kere söyledik, ....... almıyorsa bizim suçumuz değil. Trollüğün de bi adabı var. Trollük yapacaksan adam gibi yap milleti çileden çıkartıp küfür ettirtme kendine. 2006'dan beri takip ediyorum Kenan'ı, şampiyon olduğunda deli gibi de sevindim, rakiplerini geçince deli gibi de bağırdım, 2 sene haberlerini yazdım ve kendisiyle röpörtaj da yaptım. Bir insana kendisine zarar veren hatasını söylemek gerekir ki bir daha tekrarlanmasın. Yok siz kendisi bir daha ceza alsın istiyor iseniz "helal yürü aslanım koççum benim" diye gaz verir bir daha zararlı çıkartırsınız adamı. Sizin gibilerin farkı bu.Sözde Kenan'ın iyiliğini düşünüyorlarmış
Biz Kenan'ın yaptığı hareket doğru demiyoruz önce bunu bi anlayın.
Kenan'ın yaptığı hareket yanlış, ceza doğrudur. Bir başka yanlış ise bazı pilotların kayırılması. Kenan hiç kayırılmadı şimdiye kadar ve yine hiç kayırılmayacağını iyi anlamalı. Bunu söylemenin neresi yanlış , neresi Kenan'a köstek olmak ?
Size şaka gibi geliyor heralde bu adam Dünya ŞampiyonuNeyi nasıl yapacağını sizden daha iyi bilir köstek olacağınıza destek olun .
Sen çok biliyorsun. İşin aslı ........... Kenan buna benzer bir hareketi 2008'de de yaptı, o zaman ceza vermeyip es geçmişlerdi(temas da yoktu aslında çokta cezalık değildi) ama şimdi atlamadılar. Geçen 4 senede sinirlerine hakim olma yolunda bir ilerleme kaydetmemiş ve biz de açık açık söylüyoruz bu konuda desteğe ihtiyacı var diye. Siz ise bunu köstek olma aşağılama gibi algılama eğilimindesiniz, içiniz öyleyse eğer biz birşey yapamayız.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kenan'a özellikle üzüldüm ve üzülmekle birlikte çokça da kızdım, çünkü sakat sakat yarıştığını biliyordum ve o haldeyken sarfettiği bütün emeği bir anlık sinirle heba etti. Bunun bir daha olmamasını arzu etmek Kenan'ı tekrar en tepede görmek isteyen bir taraftar olarak en doğal hakkım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
3 sıra düşme cezası verildiğinde 3 sıra arkaya geçip, daha sonra 1. liğe gelseydi 1. mi olacaktı?
Evet teorik olarak böyle. Ancak yarışın bitimine 4 tur kalmıştı ve 3 sıra geriye düşse artık 1.'yi (ve hatta 2.'yi) yakalama şansı olmayacaktı. Ama 3.'lük mümkündü. Bu sıra düşme cezasının pilota iletilmesiyle ilgili sıkıntı var, tabelaya adını yazıp (mesela Kenan +3) şeklinde beyan ediyorlar, ancak pilot bunu ne şekilde uygulayacak belirsiz. Foret'ye de geçen yarış Misano'da verdiler bu cezayı o da bilemedi ne yapacağını. Ancak Kenan yarış bitmeden evvel bir ceza aldığının farkındaydı.
ceza sadece sampiyonluk heycanli kalsin diye verilmistir
İşin bu kısmı çok ilginç. "Sadece" denemez, ancak Kenan arayı açıp gitmesin izleyici sayısı düşmesin vs. ince hesaplar da yok değil. Bu önerme bu açıdan doğrudur. Ancak Kenan hakemlerin eline böyle bir koz vermeseydi, durduk yere Kenan'a ceza veremeyecekleri de bir gerçek.
Uyarı geldi "kalın kafalı" ve "bi ..k bildiğin yok" kısımlarını çıkardım. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar nihayetinde.