ilker84 o ses eğer vidaları gevşemişse ön taraftaki çamurluktan geliyor olabilir, bence çamurluğun bağlantı vidalarını bi kontrol et, yada, ön fren hidrolik bağlantısını sağlayan borunun frene bağlandığı noktada metal bir kısım var, o çamurluğa çok yakınsa giderken titreşimden çamurluğa deyip ses yapıyor olabilir, bende bi ara öyleydi, eğer öyleyse vidasını çok hafif gevşetip biraz dışa doğru çevirerekten metal kısmın çamurluktan uzaklaşmasını sağlaman gerekir.
ya şu cumartesi gezisine bende çok katılmak isterim ama cumartesi yarım günden fazla çalışıyorumale: hatta bu hafta belki çok daha uzun olabilir
r: gerçi benim açımdan herşey ogün belli olur ama akşam üzeri olursa ayarlamaya çalışırım :silent:
Boğaçhan;692956' Alıntı:Argat, özelden de olsa paylaşmanı isterim. Zamanın berhinde; Tekerlekli Araç Teknisyenliği, öncesinde Bir devlet teşekkülünün Ana tamir atölyesinde görev ifası, motor öğretmenliği gibi görevlerde iştigal ettim. ufak tefek ayrıntılar işte... Şimdi bu alandan uzağım ama; severek yapılan işlerden kazanılanlar da unutulmuyor.
Uzun lafın kısası; mekanik ilgi/bilgi ve görgümün iyi olduğunu söyleyebilirim. Mühendis değilim, ilim seviyesinde bilgimin olduğunu söyleyemem. Ama... Problem ve çözümüne ilişkin, fikir ve uygulama bazında ortaya bir şeyler koyabileceğimi değerlendiriyorum.
Paylaşırsanız, belki bir katkımız olur.
Boş vites müşürü bozulmuş .. Vitesi boşa alsanda müşür bozuk olduğu için devreyi tamamlamıyacak ve el marş'ı çalışmıcak. Vitesi boşa aldığından emin olduğunda (boşa aldığın zaman arka teker tamamen dönmesi gerek) ayak marşıyla kontak açık durumda çalıştır motoru. Aynı sorun benimde başıma gelmişti ..
Bu arada arkadaşlar bu cumartesi günü açıköğretim sınavları var .. Haftaya haftaiçi bi akşam ayarlasaydık iş çıkışı olmaz mı ???
OOO MÜDÜR nerelerdesin ya
emr550 kardeş selam geçmiş olsun ama ne olduğunu anlamadım durum nedir.
dostlar bi veri tabanı oluşturalım bu topic ilk açıldığı günlerde yapmıştık
adı soyadı, yaşı, mesleği, bulunduğu yer, telefon numarası, pilakası, kan grubu ama bu excel dosyası şeklinde özelden birbirimize atalım ki dataları herkez görmesin birimiz herhangi biyere gidince yardım isteyecek veya ziyaret edebileceği bi arkadaşımız olsun. ne dersiniz.
EVET DOSTLAR HİÇ YORUM YAPMIYOSUNUZ BU KONUDA,
arkadaşlar böyle bişey yapmamdaki amaç şu örneğin Eskişehire gitmem gerekti orada emr550 var tanışmakl isterim, içelde Viceroy, ankara boğaçhan, kütahya odwolf istanbul içide öyle göztepe tarafından swort, altunizade jameika, kızıltoprak gece gibi bilgiler birinde toplansın (ben veya başkası farketmez) mail adresi üzerinden gönderilsin sonra bilgi gönderenlere dosya halinde toplu bilgiler geri atılsın. böylece üye olan herkesin elinde bi detaylı liste olur ne dersiniz.