Aşağıdaki yazı üyelerin geçmiş sayfaları çok fazla karıştırmamamaları ve yaptığımız işi tekrar hatırlatmak için 2-3 günde bir tekrar atılacaktır.
Selam dostlar, Bildiğiniz üzere 2 gündür sl150 kullanan arkadaşların veya bu sayfaya müdavim arkadaşların, kişisel bilgilerini toplayarak bir veri tabanı oluşturmaya çalışıyoruz, sürekli arkadaşlar mail yolu ile bana gönderiyorlar sağolsunlar,
Bu çalışmanın amacı, Topicde sohbet ettiğimiz arkadaşları yakından tanıma fırsatı bulmak, ilişkileri sağlamlaştırmak toplu organizasyonlarda birlikteliği sağlamak farklı şehirlerdeki arkadaşları o şehir ziyarete gidildiğinde bulup tanışma fırsatı yaratmak, yolda gördüğümüz veya herhangi bir yerde karşılaştığımızda birbirimizi tanımak veya hangi bölgede veya şehirde isek yolda kaldığımızda oraya en yakın arkadaşımızdan destek almak, daha doğrusu hayatı paylaşmak için yapılıyor. İleriki dönemde emr550m arkadaşımız bir sl150 ile alakalı sayfa yasarlıyor bunun içinde bir toplu sms programı uygulaması da olacvak sanırım böylece organizasyon veya diğer etkinlikleri birbirimize ulaştırma şansımız da olacak İnşallah. bu kişisel bilgiler topicde yayınlanmayacak sadece bana bu bilgileri gönderen arkadaşlara excell formatında bir dosya olarak topluca geriye gönderilecektir.
Aşağıdaki istenen bilgilerin bana
[email protected] adresine aynı zamanda msn adresim gönderilmesini rica ediyorum
NİCK, ADI SOYADI, YAŞ, ŞEHİR, EV-semt, İŞ semt, CEPTEL, MESLEK, PİLAKA, MODEL, RENK, YILI, KM Sİ, KAN GRUBU, EHLİYET durumu, E-MAİL, MSN
Şu ana kadar bana bilgilerini gönderen arkadaşlarımız aşağıdaki gibidir.
1 OBKAVİ
2 İLKER84
3 ESCAPESUS
4 GeCe__
5 EMR550M
6 FLAYING HELLFISH
7 BALAYYUSUF
8 ERCÜMENT
9 SWORT
10 BONZAİ
11 TUNC_83
12 CHOPPERMANİA