Bırakın kardeşim bu g..... yiyim ayaklarını...
OOOF OF!!! yettiniz artık yaa... sat kardeşim sat. senin gibi bi adama yakışmaz bu motor. ilk mesaj bi çuval şikayet ikinci mesaj yok şöyle yok böyle. madem keeway gurubun var nerdeydin 1900 km yapana kadar. niye bi selam mesajı yazmadın niye ben şuyum buyum böyleyim açıklamasını İKİNCİ!?! mesajına bıraktın hadi geçin yaa...
Arkadaşlar biz burada birbirimize yeteriz ama bu tip insanlara tahammül edemiyorum. Eğer ağır oldu ise kusura bakmayın. Ancak özrüm mesajıma muhatab olan tatlı su kurnazına değil, siz değerli abilerime kardeşlerime ve arkadaşlarımadır.
İnadına SL150... Sırf bunlara inat!
Arkadaşım 1. sayfadan itibaren forumu okutsan aradığın tüm cevapları bulacaksın. Hayırlı olsun şimdiden.
sen çok bekleme bilgehan. yok öyle biri...
senolesen' Alıntı:arkadaslar motoru satiyorum ibaresi su
buyuk biir firmaya guvenip aldiginiz cihazin alis sonrasindaki sorunlari su an motomax la zaten gorusme icerisindeyim yukarida yazilan ariza bilgilerinin hepsi bana ait degil fakat izmirde 20 kadar ( 1 i akrabam ) Keeway gurubumuz var ben genel olarak yazdim ve arkadasimizin dedigi gibi rakip firmalar da var ama bu link ve motorun servis sonraki resimleri de motomax a iletildi
burda amac eger genelde bu tarz problemler varsa bunun onlemini almak motomaxa duser anlatilmak istenen bu yoksa satiyor fiyat yazar ve cihazin arizalarini degil guzel yanlarini soyleriz dimi
amac sadece burada rahatsizligimizi belirtebilmek ve yeni alacak arkadaslari uyarmak bilmem yaniliyormuyum...
OOOF OF!!! yettiniz artık yaa... sat kardeşim sat. senin gibi bi adama yakışmaz bu motor. ilk mesaj bi çuval şikayet ikinci mesaj yok şöyle yok böyle. madem keeway gurubun var nerdeydin 1900 km yapana kadar. niye bi selam mesajı yazmadın niye ben şuyum buyum böyleyim açıklamasını İKİNCİ!?! mesajına bıraktın hadi geçin yaa...
Arkadaşlar biz burada birbirimize yeteriz ama bu tip insanlara tahammül edemiyorum. Eğer ağır oldu ise kusura bakmayın. Ancak özrüm mesajıma muhatab olan tatlı su kurnazına değil, siz değerli abilerime kardeşlerime ve arkadaşlarımadır.
İnadına SL150... Sırf bunlara inat!
chooper-kağan' Alıntı:arkadaslar keeway superlight 150 almayı düsünüyorum. 2990 fiyat çekiyorlar. motora 1- 2 yıldır binen tecrübeli arkadaslar varsa bilgi edinebilir miyim? çekiş nasıl.. kalite, kullanılabilirlik, sağlamlık, servis ağı??? yazarsanız sevinirim. ii akşamlar
Arkadaşım 1. sayfadan itibaren forumu okutsan aradığın tüm cevapları bulacaksın. Hayırlı olsun şimdiden.
northern' Alıntı:senolesen izmirde grubunuza en eski keewayci olarak benide alın bakayım buluşup konuşalım tanışmış oluruz sevgiyle kalın bilgehan yetişen
sen çok bekleme bilgehan. yok öyle biri...
Son düzenleme: