OĞUZ KAĞAN' Alıntı:
Beyler Eskİye Baktim Bİraz. DÜŞme Konusunda Fazla BİŞİ YazilmamiŞ... DÜŞenİnİz Var Mi? SaĞlamliĞi Nasil Motorun?(tabİ Sİz De Önemlİsİnİz, YanniŞ Anlamayin

)
ben bugun dustum.yaklaşık 50 km ile gidiordum.allah korudu.hata bendeydi yakın takip yapıordum.ani fren yapınca ondeki yatırdım motoru.bende bişi yok korumalı montum belliğim ve kaskım vardı
elime ve dizlerime bişi olmadı.cunku iyi dustum bereket versin.sadece sağ dirseğimde bir ezilme var.biraz acıyor ama şükür.bua rada motorda da bişi yok.koruma demiri cizildi sadece.o da ufak bir yeri.sağ tarafa doğru yatırmama rağmen motoru egsoza da bişi olomadı.sadece sağ ayak pedi eğildi elimle duzelttim.
bu arada kazadan on dakika once umraniye sanayi sietsindeydim.klas oto dosemede.sanırım bi kaç gune kadar seleyi dahar rahat hale getirmek için.orjinaline sadık kalarak yeni bir sele yaptırıcam gercek deriden.derici oldugum için sadece işcilik vericez.fotolarını bittikten sonra koyarım foruma.bir de adama benzind eosunun ustune deriden bir kılıf onerdi bana onu da dusunuyorum.
aitho yeni motorun hayırlı olsun.herkese coks elam.bi kaç gundur takip edemiyorum forumu
hepinizi ozellikle ccdorayı cok ozledim
dikkatli ve keyifli sürüşler
not

romethe ge3cmiş olsun kardeşim
bbaday' Alıntı:
altyımdaki motor kiralık dostum 1 ay sonra zamanı dolacak o yuzden kendi butceme gore bir motor alacagım ayrıca topici 130 sayfa okumamı beklemiyorsun herhalde rastgele sayfaları açtım motorun teknik bilgileri ile ilgili topicler buldum ayrıca gordugum yazılarda 180cm uzerine konusulmus ben 187 yim 7 cm çok farkeder ayrıca omodelden binebilecegim bir arkadasım yok etrafımda
Ayrica ne yakıtıgı hızını şusunu busunu sormadım ben yazdıgım mesajı dikkatlice incele lutfen :rendeer:
selam bbaday
dostum bence ne yap biliyormusun
butun sorularını madde madde topice yaz
sonra da bizde alıntı olarak cevap verelim yine aynı maddelere.değişik gorusleride almış olursun ve sana cevap vermemiz de kolaylaşır.