herkese slm + 150 km + cc bar ekleme + ayna mod
slmlar sl150 kullanıcıları
motoru alalı 2 hafta oldu 150 km yaptım
forum sayesinde motorun artısı eksisi nesi varsa öğrendim ve bu konularda ben de bazı girişimlerde bulundum
işte cc bar ve aynalara yaptığım çözümler
seyhan cc barı 36 ytl (1 ytl zam gelmiş çok tutulunca :queen: )
aynalar için ve cc bar için civata somun pul vs. 7 ytl
işçilik 0 ytl (arkadaş ve ben birlikte yaptık bugün valla 3 saatimizi falan aldı demirciler sitesine gittik malzemeleri aldık geldik bakırköy de monte ettik)
ve resimler (eğer ekleyebilirsem - biraz karanlık - garajda çektim demin)
motora ayrı bir güzellik kattı valla hem dik hem sağlam yaptım (taş gibi oldu malum 8-10 somun birarada :queen: ) yani yaslanılabilir (test ettim) zaten küçük ve çok şirin bişey. zevkler tartışılmaz ama ne öyle tiger ınki , 1 metre cc bar mı olur

ha bide cc barının resmini çekip gönderen bikaç arkadaş galiba kusura bakmasınlar ama yapamamışlar montajı yani çok arkada kalmış cc barın kafası onlara de-montage ve re-montage öneriyorum (bkz. resimlerdeki benim yöntemimle)
yorumlarınızı bekliyorum
ha bu arada olcan138 abi (benim galatasaray lisesi'nden abim olur) ben pazartesi aldım cc barı çağlayan murat oto kanuni yedek parçacısından 36 ytl ve aldığım sondu galiba bu aralar gelir yeni parçalar (türkiye'de üretiliyor) istersen yardım ederim abi montaj işine b.evlere bakırköye gelirsen :bounce:
hadi herkese bol aksesuarlı bol keyifli ve az sorunlu sürüşler... :cherry: