sapanca gezisi ile ilgili herşey burada izlemeye devam edin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14741
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14741
locco' Alıntı:sapanca gezisi izlenimleri
sadece sl cilerin oldugu bir gezi yapalım isterim ben.
herkese iyi haftalar
yaw bu 212 nerde...locco' Alıntı:cumartesi akşamı.212 deki arkadasların bildikleri cok uzak olmayan bir yer olabilir mesela.motorları rahat park edip cıp tıs olmayan rahat sohbet edebileceğimiz bir yer.212 deki arkadaslar top sizde
avrupa yakası.TEASER' Alıntı:yaw bu 212 nerde...
soru ciddi bilmiyorum...
zeda3000' Alıntı:Onursaka: Dostum garanti kapsaminda belirtilen olay gayet basittir. Tum standart km bakimlarinda yag ve degisen parcalarin ucretini sen odersin ama iscilik parasini sen asla odemezsin cunku servis o iscilik masrafini ithalatci firmaya kesiyor.Yani iki taraftan para almak olmaz.Bunu talep eden firmalar dolandiricilikla suclanir.
yaw tamamda nerde tam.... napıcaksın deme sadece merak ettim yaw.... herkes 212 falan diyor ya...locco' Alıntı:avrupa yakası.![]()
ben yaptırıcam.su an 2000 bakımına erdim.orada yapamıorlar.ahftasonuna doğru kısmetse vericem subap ayarına.gelişmeleri haberdar ederimcobalt' Alıntı:arkadaslar ben cok dolasan bır arkadastan tuyo yu aldım rumelı hısarını gecınce bıraz ılerde oba cafe var denıze "0" mıs
(bıtısıgındekı oba restoran degıl orası azcık kazık mıs )
bu arada mıllet hıc subap ayarı yaptıran oldumu 2000 bakımında ?
arkadasım arka frenden gelen ses buyuk ihtimalle kirle alakalı.ben yıkattıktan sonra ses iyice azaldı.bugun bakıma bıraktım motoru servisede soyledim açıp bakacaklar.gelişmelerden haberdar ederim.siner' Alıntı:balatadan gelen ses iyice azıtmaya yüz tuttu. bu sorundan muzdarip olan arkadaşlar vardı, nasıl çözüme ulaştılar, bi yardımcı olsunlar lütfen. yoksa direkt motomax i mi arayalım? nasıl çözüyoruz bu işi:silent:
siner' Alıntı:balatadan gelen ses iyice azıtmaya yüz tuttu. bu sorundan muzdarip olan arkadaşlar vardı, nasıl çözüme ulaştılar, bi yardımcı olsunlar lütfen. yoksa direkt motomax i mi arayalım? nasıl çözüyoruz bu işi:silent: