komet bılıyorsun 3 sene hakkımız var dolayısıyla motorun hangı trafık tescılden cıkmaysa oraya gıdıyorsun muayenemı yasal olarak uzattırmak ıstıyorum dıyorsun verıyorsun evrakları bıraz bekleyıp o alıyorsun bu kadar basıto tarıhın ustunden elktronık daktılo mune ıste herneyse
ustunden gecıyorlar
Herkese merhaba, arkadaşlar benim ilk araç kullanışım 6 ay önce bu keeway ile başladı. Yani trafik işlerine yabancıyım.
Trafik belgemde ilk muayene geçerlilik süresi 25/05/2007, yani bu cuma. İlk muayene alım satım sırasında yapıldığından işler nasıl dönüyor bilgim yok. İzmirdeyim, perşembe gidip yaptıracağım bu muayeneyi. Bana fiyat, yol yordam konusunda bilgi verirseniz bahtiyâr olurum
Forumda emeği geçen herkese teşekkür, kazasız belâsız sürüşler![]()
ben kurşunsuz kullanıyom. ama bazıları süper kullanıyolarmış. bide ustam dikkat et petrol ofisinden ofisinede değişiyo.
önerdiniz hiç benzin istasyonu var mı senin,
Hassaten, daha önceki ve şu andaki yordam gösterişlerinizden dolayı size de teşekkürlerKomet kardeş boşuna 54 ytl muayene parası verme!
Kanunun yanlış uygulaması nedeniyle; geçen yıl Muayene süreleri 1 Yıl olarak yazıldı .
Bulunduğun yerdeki Trafik Tescil büro amirliğine git, problemini anlat, Diyeceğin: '' Yanlış anlaşılma sonucu muayenem tarihim 1 yıl olarak yapılmış, gerekli düzeltmeyi yaptırmak istiyorum '' de. merak etme işin anında hallolacak.
Benim muayene sürem 30 Mayıs'ta bitiyordu. bu ayın 15'inde Trafik Tescil büro amirliğine gidip, derdimi anlattım. Stabilo kalemle bir başkomser gerekli düzeltmeyi yapıp, PVC kaplama ünitesine sevk etti. kaplamayı ilgili birimde yaptırttım ve olay bitti. Yeni tarih: 30.05.2009 oldu. Bukkkkkadar basit.
Pardon GECE, hiç bakmadan sazan gibi atlamışım, sen zaten gerekli bilgiyi vermişsin.
gece kaçırdığın bi nokta var zaten ercumentin taktırdığı buyuk olandan küçük olan zaten yetersiz onu konuşmuyoruz..