abi merhaba insallah gezi olursa gelecem senınle tanısmıs oluruz hemde.koltukta sizin ustanın işi mersinde yaptırmıstımSioux,aldığın rakam alet temizse normal benim 2007 model herşey dahil 2900 ytl verdim 100 de süsü tuttu..
ressamım hoşgeldin tatilde gezi olursa takılalım.Bu arada motordaki tadilat duran usta işine benziyor,gayet başarılı güle güle kullan.
Arkadaşlar bu gün viteslerin geçişlerde pek tadı yoktu bide silkeleme yapıyor zannedersem 500 km de bir zincir gevşiyor.parçaları uydurabilsem adam gibi setlerle,motor aksamında değişim yapardım.:bounce:
Arkadaşlar bizim motorda yan ayaklık var ya; Üzerine ayak koyduğumuz yer değil , motoru ayakta tutandan bahsediyorum.Yan sehpada diyebiliriz onu hiç değiştiren oldumu içinizde motoru onunla bıraktığımda çok güvensiz oluyor birisi motoru düzeltse yada dokunsa kendisi kapanıyor bu sorununuzu nasıl çözdünüz ben kendimce bir şeyler yaptım ama tam istediğim gibi olmadı değiştiren varsa ne taktınız bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar:iloot::
RESSAM motorunun koltuğu çok güzel olmuş begendim bunu kim yaptı döşemeci mi? Bu arada yazıları silmek çok kolay o yazılar yapıştırma yani yazıyı köşesinden tırnağınla kaldır ve yavaşça çek çok kolay çıkıyor çıkardıktan sonra kalan yapışkan izlerinide hafif tinerli bir bezle sil süper oluyor zarar vermiyorsun yani.
bende GECE ye katılıyorum o 150 cc yi sök valla motorun karizması zarar görmesin.:cherry:
abi merhaba nasılsın.bu motorlarda arkadaslarında dedigi gibi normal titreşim ilk zamanlar yani4000 km ye kadar bya bir rahatsız ediyordu beni bende senin gibi cok sinir oluyordum bu işe fakat şimdi okadar degil yine titriyor ama o kadar degil sen gecenın de dediği gibi boşveerrr binmene bakben mersine her gelmeme biyerleri bozuluyor titresimden ama napalım bu benım motorum ve onu çok seviyorum sevdigim içine hataları cok gözüme batmıyor
![]()
birde bu benim km saati herkesinki gibi bozuk sanırım ama arabayla denedim120 vurdu ama gösterge hala 80 di :mrgreen: :queen:
Starwars lastik havalarını 28-32 kim ayarladı biraz yüksek değilmi ama memnunsan bende yarın bu değerlere çıkarayım lastikleri .D:cherry: eneyeyim madem.kitapçıkta 28 inç diyor yanılmıyorsam bende ona göre yapmıştım ama madem sen tecrübe ettin onuda deneyeceğim sagol arkadaşım
Dostum yeni ordum,bence boyle bastir hacvalarinii benim oncedende boyleydi simdi de boyle ve cooooooookkk memnunum tavsiye ederimmm...