arkadaşlar ukelalık yapmak gibi olmasında bildiğim kadarıyla amerikalılar 2. dünya savaşında motorlarının cephede ağır kaldıklarını görüyorlar böylece motorlarını serileştirmek için motorlarını kesip biçip parçalarını küçültüyorlar. böylece ortaya chopper denen bir tarz çıkıyor. şimdi dikkatlice bidaha gözden geçirirseniz supershadowun ön tekerleğini çamurluğunu arkadaki yolcu koltuğunu direksiyonunun dar ve yüksek oluşunu. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. neden honda shadowa chopper demiyorlar çünkü eşşek gibi bi motor çok güzel bi motor ve cruiser sınıfında. chopper değil umarım anlatabilmişmidir....
sağolasın boo_74 servisten henüz çıkmadı motorum daha kullanamıdım yani ama yarın akşama elimde olacak bu arada bende yeni öğreniyorum motor sürmesini. bu yüzden gidişiyle ilgili yorum yapamam. ama tarzı cruiser değil kesinlikle bu yüzden regalle jinlunla aynı sınıfta değil daha ince ve daha yüksek duruyor motor. tabiki özel yapım değil bu arada custom ı daha çok kullanıyorlar artık özel yapım için eğer takip ederseniz discovery channel ın motor programlarını durumu daha iyi anatıyor orda...
sağolasın boo_74 servisten henüz çıkmadı motorum daha kullanamıdım yani ama yarın akşama elimde olacak bu arada bende yeni öğreniyorum motor sürmesini. bu yüzden gidişiyle ilgili yorum yapamam. ama tarzı cruiser değil kesinlikle bu yüzden regalle jinlunla aynı sınıfta değil daha ince ve daha yüksek duruyor motor. tabiki özel yapım değil bu arada custom ı daha çok kullanıyorlar artık özel yapım için eğer takip ederseniz discovery channel ın motor programlarını durumu daha iyi anatıyor orda...
Son düzenleme: