walla arkadaşlar inşallah pazartesi akşamına motorum elimde olcak. dün gördüm oldukça güzel bir motor. herkese iyi sürüşler...
polo34' Alıntı:logaritma geçen gün dorado için 48 ay vade diye bir şey yazmıştın, sordun mu o konuyu?
supershadow için yamaha virago nun aynısı diyorlardı, v motor titreşimsiz deniyor, çantalar, ön cam vs ile biraz daha iyi görünmez mi sence ?
jinlun'daki titreşim önleyici parçaya güvenilir mi sence? biri aldım yine çok fena titriyor diye yazmıştı
obkavi' Alıntı:arkadaşlar ben sl150 kullanıcısıyım ss250 yi bekliyordum ama hayal kırıklığı bu ne abi bisiklet gibi ya, cruser motor alıyorsun mopet değilki sl150 bunun 10 katı daha gösterişli bi motor bari o kasaya 250 cc koysalardı adamgibi bişey olurdu
bogazkesen' Alıntı:yeni forum nerden nasıl açılıyor bilen warmı...
bu arada supershadow u zayıf bulan arkadaşlar kıyasladığınız motorlarla aynı sınıfta değil supershadow bir cruiser değildir. supershadow chooper dır. lutfen cruiser ile chooper farklarının bilincine varıp ona göre kıyaslamamızı yapalım....
f-ender' Alıntı:supershadow choppersa bende mahmut tuncerim hadi bakalım bence siz araştırın biraz daha:silent: