Selam Arkadaşlar.
Ben motoru ilk alanlardanım resimlerimi gürmüşsünüzdür.
şuan 1100 km. geldim. ve motoru açmaya başladım.
motorda titteşim yok bence.
geçen hafta bi izmit yaptım geldim 200 km. cok zevkli bir yolculuktu.
ve çok rahat gittim.
motorun sesine gelince egsozu standardı var ve gayet hoş ses çıkıyor.
pata pata geziyorsun ben yüksek vizeste düşük hızda giderken cıkardığı sese bayılıyorum. eksozu yaptırdığında çok kaliteli bir ses veriçeği kesin.
amortisörlerinide konuşalım bari.
ön amortisör çok başarılı hiç hissettirmiyor. ancak arka öyle değil gerçi ben 70 kilo anca varım oyüzdende olabilir. ancak arkada bi 80 kilo aldını deymeyin keyfine. arkaları ayarlanıyor ancak bende sadece 1 tırnak kalmış indirme dediler bende öyle olsun dedim.
motor 2 kişi cok rahat hafif yokuş yukarıydı 130 görüyor. tahminimce 150yi zorlar bu motor. ancak bu hız motoru değil bunu unutmayalım sadece meraktan çıkıyorum bu hızlara.
motorun yol tutuşu mükemmel ancak 2 kişi bindiğinde trafikte biraz zorluk çekiyorsunuz oda ön çatal fazla öne eğikolduğu için.(standart, motor ile çatal arası fazla açık)
frenleri gayet başarılı. arka hafif kayıyor ancak ikisine birden basınca hiç kayma yapmadan duruyor. yağpmurda denemedim ancak dikkatli olun dedim özellikle dönerken. malum lastikleri standart. çok kaliteli değil.neden biliyorsun derseniz frene baztığınızda hafif fren sesi gelir ancak bundan gelmiyor öyle bir ses.
hızlanması çok başarılı. zaman tutmadım ancak 0-100 arası 6 7 saniyede çıkarsın heralde.
geçen ışıklarda bır hyosung vardı oda yeni almış belli. ben 2 kişiydim motorda. işik yeşile döndü bu kaptırdı bende gaza geldim arkasından kaptırdım. 30 mt falan sonra yakaladım bi korna yaptım yavaşladım yine.
ancak sürücüsü acemiydi. hyosung'u kötülemiyorum yanlışlık olmasın bende o motordan almak istiyordum maddi nedenlerden alamadım.
bazı arkadaşlar çalışmıyor falan demiş. bence yanlış, motor gayet sağlıklı çalışıyor. ancak şu varki bir coğunuz daha 300 km bile yapmamıştır motor yeni olduğu için bu tür şeyler olabilir. ben sabahları jikle ile çalıştırıyorum 2 dk jiklede çalışıyor. sonra kapatıyorsun ve gazlıyorsun gün içinde hiç jikle açmıyorum.
yakıt meselesine gelince
23 milyona depo full doluyor.
200 km. rahat gidiyosun.
ancak ben izmize gittim geldim 200 km. yaptım 16 milyona fulledim. Yani gayet başarılı bence. daha iyisini 3000 den sonra söyleyebilirm.
tek kötü yanı benzin göztergesi yok.
soru sormak isteyen olursa buyursun ben burdayım.
kazasız şürüşler. dilerim.