Geçen hafta Mavi-Beyaz Keeway Arn125 aldım...Gidişi Mükemmel...Görüntüsü mükemmel...Yüksek hızda giderken bile frenleri mükemmel...
Ama biraz sorunlu bi alet...Fabrika hatası egzostla ilgili bi problem çıktı...Bide benden dolayı olan şanssızlıklar oldu...Babam yüzünden ön mili yamuldu,Sora egzost problemi,6-7 senedir motor kullanıyorum 4. günü düştüm ilk kez

Fren kolu ve ayna yok

Bugunde arkadaşım üzerindeyken gaza fazla yüklenip ön frene basınca arabanın birine çaktı...Çocuk 3-4 metre sürüklendi...Allahtan bişi olmadı çocuga...Ön mil yine yamuldu...Çamurluk kırıldı...1-2 şey daha war...
Motoru bi saglıklı kullanamadım...Ama bu haliyle bile köpek gibi alet...Herkeze tavsiyemdir...Jigle probleminide halletmişler...Yokuş yukarı 2 kişi 50-60 la bile çıkarıyo...Aşırı kolay ve atik hızlanıyo...Tek kelimeyle mükemmel.Süper bi sürüş keyfi verio.1000'e dayandı bugun motor...Otobanda 110 gördüm.Motor açılınca bakalım 130 falan görücez işallah...Kilomdan dolayı biraz kolay...Bugun servise vericem motoru 1 hafta falan yatar heralde...Baya bi şanssızlık oldu...
Seneye Runner200 almayı düşünüyorum...Siz ne dersiniz Runner200 hakkında?bi kaç kez kullandım.Tek kelime mükemmel...
ayrıca Arn125 e sticker&modifiye çok güzel yarıyo...Bi abimiz war o egzost değişikliği,kondansatör iptali,hava filtresi değişikligi gibi bi kaç değişiklikle artıdan mükemmel bi güç aldı...Benim ve onun ARN'yi kaldırınca muazzam bi fark oluştu arada...
Sticker olayıda süper oluyo...yandaki ARN yazısı dışında bütün sticklerı söktüm ve arkadaki demiri çıkardım...Hepsinin yerine stickler koydum.Farları xenon görünümlü yaptım.Sinyallerde deişti.Ayna değişikligi falan oldu.Süper görünüyo şu an...Servisten çıksın resmini koyarım buraya...Jantlar krom renk oldu.Süper gözüküyo...
İyi günler herkese...
Saygılarımla...