Arkadaşlar ARN 125 alalı 10 gün mü ne oldu, size izlenimlerimi anlatmayı bir borç bilirim, çünkü ben de alıncaya kadar az okumadım bu yazıları, akla karayı seçtim, Mondial almak için bayiyle anlaşmıştım bile ama şu motora bir yakından bakayım dedim, görür görmez vuruldum. Haketen burdaki resimlerle falan olmuyor, yakından görmek gerekiyormuş. Özellikle siyahını, hatta bence bu mat siyah varken diğerlerini almak çok 2.planda kalıyor. Mondial 125cc yi de gördüm denedim ama bu ARN kesinlikle çok daha seri ve hızlı, motora yeni başlayıp da bu modeli alacak arkadaşlar dikkatli olmalı bence, anında kayıp gidiyor altından. Ben 1.88 boyunda 95 kiloyum, nedense bende ne sürtme sorunu oldu nede jikle kırılması. Aslında hiçbir sorun olmadı ya

Motoru alırken servisin başında bulundum ayarlarını yapıyorlarken, jiklenin bağlı bulunduğu takozu daha kalınıyla değiştirmelerini söyledim, zaten öyle yapıyorlarmış, bir de arka amortiseri yükseğe ayarlatım, hiç sorun yaşamadım daha sonra
Devamlı geziyorum, motorun ağırlığı çok iyi, yolda gezinmiyor, rüzgardan etkilenmemesi de dikkatimi çekti. Alarmı da hiç sorun yaratmadı, gerektiği zaman ötüyor, öyle köpek havlaması ile falan gereksiz yere hiç ötmedi.
Motor kesinlikle dikkat çekiyor, motor gruplarına katıldığımda motor sahibi olan diğer arkadaşlar beğenerek incelediler. Montajının görünüş şekli ve malzemeler güven veriyor.
Bu tarz bir 125cc motor almadan önce acaba bununla çeşme, kuşadası, bodrum gibi yerlere rahat gidebilirmiyim diye düşünüyordum ama anladımki bunla uzun yola bile gidilir. Hızlı giderken de titreme falan hiçbirşey hissetmedim.
Ya acaba ben mi çok şanlıyım bana iyisi mi denk geldi yada bu model genelde mi iyi bu konuda birşey diyemem. Ama çok memnun olduğum kesin..