[Kayseri - MT]

arkadaşlar 02-09-2009 akşam iftardan sonra ünlü motorun önünde bekliyorum mutlaka herkes katılsın (çarşamba günü)

tuni sensiz ramazanın tadı yok mantı, pastırma,sucuk boğazımdan geçmiyor.sucuk içinin kokusu bile yok hele o bazlamalar var ya insanın yiyesi gelmiyor.yağlama yağlama değil salçalı sarımsaklı yoğurtlu yağ mantısını hiç sorma. katmerleri bile gözüm görmüyor. :) içli kete ooooh unuttum bile!! eeee sen napıyon paris nasıl:queen:

tuni sensiz ramazanın tadı yok mantı, pastırma,sucuk boğazımdan geçmiyor.sucuk içinin kokusu bile yok hele o bazlamalar var ya insanın yiyesi gelmiyor.yağlama yağlama değil salçalı sarımsaklı yoğurtlu yağ mantısını hiç sorma. katmerleri bile gözüm görmüyor. :) içli kete ooooh unuttum bile!! eeee sen napıyon paris nasıl:queen:

Bi tarafimi sirir sen sadece insan bu ogrenciye acir da hayrina bi iftar yemehi verir:)
o saydiklarinin hic biri yok. Bi tek doner var onun da tadi bi baska ici tavuk derisi dolu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Murat tuni beğenmedi saydıklarını,getir ben hepsini yerim :)

çarşamba günü herkes iftardan sonra gelmeyi unutmayın ünlü ye gelirken kısa parlement le gelinirse sevinirim

çarşamba günü herkes iftardan sonra gelmeyi unutmayın ünlü ye gelirken kısa parlement le gelinirse sevinirim

lan ünlü beleş mezar bulsan gircen be koçum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

la tuni neredes
n oglum gel artık itina ile ıpılıp

La hala paeisteyim. Sikildimim motorsus zaman gecmiyor. Haftaya gelcem insallah. Bu cumaya ucak bilerini aldim izmire. Sali kayseriye gelirim kisnetse

tuni sana ulaşabileceğim bi telefon numarası versene ya bendeki numaradan ulaşamıyorum

günaydın kayseri mt pazar saat 05:30 da ünlünün önünden hareket ediliyor duyanlar duymayanlara duyursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam dostlar nasılsınız??

Bir keyifliyim bir keyifliyim sormayın gitsin !!! Ama illaki neymiş bu keyifin diye soracak olursanız hemen yazayım buraya,daha ne olsun,yemeği yedik,siğarayıda yaktık(parlakahmet kısasından :queen:) ne alla mualla :p :) şu an nesskayfemi yudumluyorum ::bira01:: Allah keyifimizi bozmasın :cat: cümleten hayırlı iftarlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar