[Kayseri - MT]

merhaba arkadaşlar.bugün itibari ile Türkiye topraklarına ayak basmış bulunuyorum. hakan abinin fotografını görünce şok oldum çünkü tanıyordum benden çok boya alırdı.şirkettekilere fotografını gösterdim kimse inanamadı.Allah rahmet eylesin. finlandiya fotolarını akşama yollarım.

yeniden hoş geldin murat abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 PM ----------

bu arada yakın bir tarihte hep beraber bir iftar yemeği yiyelim tarihi ben bildiririm

merhaba arkadaşlar.bugün itibari ile Türkiye topraklarına ayak basmış bulunuyorum. hakan abinin fotografını görünce şok oldum çünkü tanıyordum benden çok boya alırdı.şirkettekilere fotografını gösterdim kimse inanamadı.Allah rahmet eylesin. finlandiya fotolarını akşama yollarım.

hoş geldin adaşım umarım iyi geçmiştir tatil

günaydın tüm kayseri mt. üzerinize ölü toprağı mı serpildi ne 2 gündür kimse yazmıyor. iyiki oruç tutuyorsunuz dayanamıyorsanız tutmayın bak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tuncay'sız buraların tadı,tuzu,şekeri,v.b,yok :wiinkk: :)

mehmet kardeş bu oruç seni tutuyor heralde. iftara 2 saat kaldı ben yavaş yavaş çıkayım akşama mantı,pirzola ve pilaki yanına buz gibi kola ardından winston light var.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar