[Kayseri - MT]

Çok çok teşekkürler aslan daha iyisi sana olsun ama,lütfen bey demiyelim birbirimize çok resmi oluyor ferhat diyebilirsin bana :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------

Valla tuni bende gelemedim o saatte,gelsende beni bulamazdın zaten ancak mehmetle akşam saat 20:00 da toparladık motoru,resimler mehmet'te..
Hep benim kuyruk birazda senin kuyruğu düzeltsek ne olur yanii :mrgreen: :)
durumu düzelteyim size benden parmak tatlısı söz :p pardon şeker pare diyecektim....selamlar

Mehmet sana ayrıca teşekkür yardımların için :rendeer:
saol ferhat abi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------

barış senide mi ağaç ettim orada :) ben varya ben :silent: neyse sana dediğim gibi aynen tatlılar benden

şöbiyetmi ben yemem yaa

Çok çok teşekkürler aslan daha iyisi sana olsun ama,lütfen bey demiyelim birbirimize çok resmi oluyor ferhat diyebilirsin bana :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------

Valla tuni bende gelemedim o saatte,gelsende beni bulamazdın zaten ancak mehmetle akşam saat 20:00 da toparladık motoru,resimler mehmet'te..
Hep benim kuyruk birazda senin kuyruğu düzeltsek ne olur yanii :mrgreen: :)
durumu düzelteyim size benden parmak tatlısı söz :p pardon şeker pare diyecektim....selamlar

Mehmet sana ayrıca teşekkür yardımların için :rendeer:

Tamam iyi fikir Ben deniz de Ertan bundan sonra ismimizle hitap edelim...:rendeer:

üfff ben bu havanın taa....
yine yağmur yağıyor ya:pr: ne biçim hava var bu sene böyle...:farao:
umarım pazar günüiyi olur da gezimiz bozulmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar benim motosiklet rodaj'da yani bilmiyorum o'yokuşlara çıkarırmıyım motoru :) malüm yahyalı'dan sonra şellaleye varmak için baya bir tırmanacağız ben gelmiyorum dersem ayıp olurmu acaba :) ne değerli motorun varmış demeyin!!!ben o 125'liği almak için 1 sene 6 ay 3 saat 32 dakika 28 saniye amelelik yaptım :queen:

Tatlılarınız benden arkadaşlar hemde bol çeşitli parmak tatlısı,hanım göbeği,dilber dudağı,şeker pare,galburbastı,seçin hangisinden yemek isterseniz :mrgreen: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar