Kürşat biladerim iyisindir umarımbi manetlerim kaldı onlarıda verirsem bişey kalmayacak ninjaya dair.. yeni bebek konusunda da tırsıyorum ne yalan söylim. kazadan sonra iki diz kapağım da kemik ödemi, belimde, omzumda, iki dirseğimde kalıcı dövmelerim oldu
tamam çok şükür sapasağlamım yürüyebiliyorum ama biraz daha toparlanmam lazım psikolojik olarak. beklemedeyim
![]()
Evet gerçekten güzel olmuş aslında yararlı olur baya biraz kendimizi düzeltip böyle birşey düşünebilirim ilgilendiğin için çok teşekkür ederimEski sayfalarda vardı, kimin yaptırdığını hatırlamıyorum. Ben orjinal haliyle kullanıyorum henüz modifiye işine geçemedimEgzozdan yüksek devirlerde gayet güzel ses çıkıyor bu haliyle bırak derim ben. http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1727-kawasaki-ninja-250r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-268.html#post2703551 Linke tıklayarak bakabilirsin.
Havanın güzel olmasına aldanıp evden motorla çıktım ve sağanağa yakalanıp bir an önce ofise dönmeye çalışırken 108'le radara girerek 340 lira ceza yedim. Bu duruma sadece gülebiliyorum.![]()
BENDE KULLANIYORUM RESIMDE PEK IYI CIKMASADA GERÇEK HALLERİ COK GUZEL VE BAŞARILIAbilerim bugün bir motorcuda led sinyal buldum. Hoşunuza gider diye düşünüyorum. Resim internetten alınma. Benim dediğim ürün monster yazılı bir paket içinde. Çifti 30 lira. Geçen R6'sı olan bir abim ebay'dan sipariş etmiş 40-45 liraya geldiğini söyledi. Belki hoşunuza gider diye düşündüm.
[url]http://img191.imageshack.us/img191/4684/10042880.png[/URL]
Abilerim bugün bir motorcuda led sinyal buldum. Hoşunuza gider diye düşünüyorum. Resim internetten alınma. Benim dediğim ürün monster yazılı bir paket içinde. Çifti 30 lira. Geçen R6'sı olan bir abim ebay'dan sipariş etmiş 40-45 liraya geldiğini söyledi. Belki hoşunuza gider diye düşündüm.
[url]http://img191.imageshack.us/img191/4684/10042880.png[/URL]
R6 si olan abin Felon (Ali) mi ? Oda almisti boyle bi sinyal
Arkadaşlar forumda uygun yeri bura mıdır bilemedim ama benim bir sorum olacak, 2. el bir kask buldum ve almak niyetindeyim ama motorcu arkadaşlarımın dediği üzre kaskların bir kullanma ömrü bulunmaktaymış. Eğer bu konuda bilgi solan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Bu arada almak istediğim kaskın modeli "SHOEI Raid II Nucleus TC2"
2. el kask almanı kesinlikle önermem. Çünkü kaskların iç kısmında jel gibi öze bir madde var bildiğim kadarıyla. Ve düşmelerden sonra o noktalar ömrünü doldurmuş oluyor. Yani çarpan kısımdaki jel işlevini yitiriyor. Bu yüzden 2.el kask önermem. Shoei alacağına LS2 al ama sıfır al için rahat etsin.300 lira birşey ama kaskın ömrünü biliyorsun hiç değilse.Can bu şansa bırakılmaz.
.
s.a arkdslar
sattığım ninja dan kalan parcaları satmaktayım orjınal egsozu vardı sattım..kalanlarla ilgilenenlere ve MT uyesi arkdslara kargo benden :mrgreen: :rendeer:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-kn-yag-filtresi-108386264/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-orjinal-arka-stop-lambasi-108390207/detay/
.
Arkadaslar Bilgilerinize...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-hatasiz-extrali-full-makina-104208251/detay/