gideri tüv e rte ye yaptık arkadaslarda ilgilendi saolsunlarolur o kadar uzaklaştırılcaz diye bildigimizden şaşacak değilim herneyse..
Valla aslında ne güzel olur sen ejo rio hakan ibo bir araya gelsek muhabbetin belini kırsak mübarek 11 ayları kireç beyazı aslan sütüyle kutlasak!!!telefon işi kolay kardeşim rrrahat ol 3R li!!!
Bolu bana uyarValla süper olacakBi orta yol bulup Bolu'mu yapsak =D
![]()
Selamın Aleyküm. Cümleten günaydın. Herkese hayırlı pazarlar dilerim...
Bolu bana uyar![]()
Hatta Organize olalım Ninja'cıları da alıp Kürşat'la gelin abiSüper olur valla Yaza veda gibi
![]()
İste bu bekledigim msg disupersin ej ayrim yapmayin
))
Benim icin tarih onemli degil ben uyarim size !
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
ibopaşa
senin makine pert e çıkmış aldım haberini daytona dan hayırlısı olsun.ayak ne durumda ? iyileşmişsindir umarım.
selamlar
bu arada Bolu işi olmazsa pazar KALAMIŞ a gideceğim kahvaltıya gelebilen buyursun gelsin
ama ejlover gelebilrse Bolu Abant yaparım![]()
Bana her yol Bolu ! Sen ne zaman musaitsin Ugur ? Sonucta o taraftan gelecek olan sensin buradan ben seni karsilarim her sekilde.Abant ta kahvaltiya gidelim.pazar gunu ?
H.sonu olmak kaydıyla bana uyar Bolubana uyar.bolu ya gazlayalım.Kahwaltı olsun , şöyle güzel gözlemeler olsun yayık ayranı felan. şahane olur şahane.geceli yapcaksakta yeşil efe eşlik eder muhabete...)
KürşaaattttUGUURRR ANKARADAYIMdün geldim akşam çocukluk arkadaşımla birlikte içtim Tunus Caddesinde bugün gene ankaradayım.. aksam afyona geçecem arada boşluğun varsa görüşelim kardeşim.. Len olm Boluya gideceksek bana önden 1,5 saat avans verin
anca giderim poahahaha ahh beyaz eşşek ahh madara ettin beni
![]()
Teşekkür ederim Abi özlettin kendini, hatta foruma yazı döşüyecektim büyük harflerle kayıp aranıyo diyeYani şu forum olmasa öldükmü kaldıkmı haberimiz olmayacak..
Ayağa gelince de geçen hafta alçıyı aldılar, yürürken zorlanıyorum birazcık ama yavaş yavaş düzelliyo sanırım.
Abi boluya felan gideceksen seve seve artçın olabilirim yani![]()
Dreamkiller sende oşgeldinnn beyaa, iyisindir umarım,
Allah a emanet..
MİLLET BU H.SONU (CMT YA DA PAZAR)
YAZA VEDA NİTELİĞİNDE BİR BOLU GAZLAMASI AMAN GEZİSİ YAPALIM DİYORUZ
BEN TAAAA ANKARA'DAN KALKIP GELİCEM, KİMLER GELİR?
Bakın eskilerden örnek alınKursat ben seni arkama baglar surukler yinede gotururum topraaam sen geliyonmu onu soyle ayrica artcin ile gel mumkunse bende fasulye ile gelecegim muhtemelen.ibopasa hatun gelmezse alirim senio gun kar da yagsa Bolu ya gidecegim
![]()