Arkadaşlar motorumu büyükmek için satıyorum. İsteyen olursa ilan bilgilerini veriyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temiz-2-sahibinden-siyah-ninja-33286320/detay
benimde ilk göz ağrımın ilanını gördükçe içim gidiyor ama yapıcak bişey yok =) çok saol...hayırlı olsun
umarım büyük motorunuz da hayırlı olur
ne zaman bir ninja satılık ilanı görsem içim buruk oluyor nedense
:cat:bu temizliklteki motor için çok uygun fiyat
Hem ninja almak istiyorum hemde cıbırıma kıyamıyorum satcam ulan dıyorum evde yanına inince vazgeciyorum.
İlk'lerden ayrılmak çok zor![]()
abi bir gariplik var sanki eksantirikten ses geliyormu ne?
arkadaş 1.vites redline 2.vitese atmayı cok seviyordu...ama böle bişey varsada 15 yıllık tecrübesine bırakıyorum....
gerekli cevabı ben sana vermiştim ama nedense halen uzatıyorsun arkadaşım. Rodajda bir motosiklette kaç kere bunu yapmış olabilirim sence? Birkaç kere yaptığım denemede ivmelenmenin çok güzel olduğundan söz ettim. Her yeni motor alan insan bir iki kere de olsa motorun llimitlerine bakar. Motorumu normalde çok sakin kullanıyorum, ve rodaj işlemine de itina ile uyuyorum. Lütfen artık uzatma bu muhabbeti.
Bu arada bir sorun yok motordases oldukça değişmiş videoyu yükleyince. Bendeki hali 40mbdı. Anlamadım :/
Hem ninja almak istiyorum hemde cıbırıma kıyamıyorum satcam ulan dıyorum evde yanına inince vazgeciyorum.
İlk'lerden ayrılmak çok zor![]()
insanlar da bunu denememesi için uyarılar bunlar.
sonuçta doğru olmayan birşeyi yazmışsın ve hala yaptığım şeyin farkındayım diyorsun.
motora hasar verir diye yapılan bir uyarıdan rahatsız olan birisine daha fazla uyarı yapmamak gerekli doğrusu.
Hayırlısı diyelim :rendeer:ben de senin gibi diyordum, bir abi yanıma yaklaştı ve dedi ki ilk teklifi verene ver üçün beşin hesabı yapılmaz, motora gönül koyarsan yenisi sevmez seni.
o an direk sattım.
Aynen SS makinaya binipte Redline görmedim diyen adamla muhabbet bile edilmez çok büyük yalancıdır.Dostum annlatamıyorum sanırım. Redline SOKMADIMMMMM.... redline sokmadan hemen önce atılan bir vitesti bu. Yani 11-11.500 civarı Ve topu topu 2 kere ancak yapıldı. İsteyen yapmamakta özgürdür. Ha sen de bunu hiç denemedi isen, asla yüksek viteste veya düşük viteste motorunu 10bin rpm üstü kullanmıyorsan, sana da saygım sonsuz... Herkes özgür dediğim gibi.
Ancak, supersport bir motosikleti ben asla red line yaklaştırmadım diyen varsa da İNANMAM... Ama eminim ki hepinizden çok daha sakin sürüşü seven birisiyim. tanımadan etmeden ve görmeden yargılamayalım arkadaşlar.
redline a sokulmaz diye bir şey yok. redline ın bir manası redlineda vites atarsan hızlanamazsın anlamındadır. 1.vitesten 2 ye vites atarken drag anında redlinea getirip elini gazdan çekmeden vites atarsın. ama 3 ten 4 e atarken bu kadar sündürmek dragı kaybetmeye neden olabilir. motor çok vakit kaybeder redlineda yavaş devirlendiği için.
bozulacak diye bir şey yok. motoru 3000 devirle kullanırsan az eskir. 5 devirde kullanırsan az daha fazla eskir. şimdi motor eskiyecek diye kullanmayalım mı. pes diyorum
motorum 35 bin de bunun en az 3000 km si redline ın içinde geçmiştir. hala da redline ı severim
redline ı sevelim sevilelim
yoksa üretici redline ı iptal ederdi bozulup başıma bela olmasın diye
abi bir gariplik var sanki eksantirikten ses geliyormu ne?