Benim anlamadiğim cbr 250 nasıl oluyorda kalkışta ninja 250 ye koyuyor ? bence o işte bişi var, arkadaş motoru seri kaldıramamıştır belki. ama cbr hertürlü arkadan gelmesi lazım. Sonuçta beygir sayısı belli tork belli.8000 devir ile 10000devir arası ninjanın öne çıkması lazım hemencik.
Herneyse kürşat doğru diyosun 12 mi istesem ne ?ejo gibi trial bi film cekicem motoru satmadan önce. Hafta sonu görüşelim kardeş arayı açma, olmadı bi çay içelim akşam caddede sen ben oktay hep beraber..
Abi hiç uğraşma benim motoru unutmuştur millet, bir iki montaj yapar rengini falan değişiriz motorun olur biter :cat:
arkadaşlar bizim bu ninjaların orjinal arka dişlileri 43 diş..bunun 42 yada 41 diş olanından takanınız varmı...supersprox , afam gibi markaları nerden temin edebiliriz 42 & 41 diş olarak..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
Buldum Arkdslar 40 dişli sipariş ettim geliyor
http://www.supersprox.com/eshop/prodimages/large/RST486-43.jpg
İyi de niye yaptın böyle bir şey? Orjinal zincir kurtaracak mı onu hesapladın mı? Neye göre yaptın bir de? Neden 3 diş? 3 diş azalttın da motorun hızlanması zaten vasat şimdi arabaların bile gerisinde kalacaksın 0-100 hızlanmalarda.. Son hızın artacakta mevcut gücüyle motor zaten 180'e zor çıkıyor. Şimdi son hız 190+ bir şey oldu ama onu çevirecek güç yok motorda... PCV, full eksoz falan bile yapsan 3 dişi tam kullanamayacak güçte motor..