selamlar beyler, yaklasık 6 aydır Kawasaki Ninja 250 R kullanıcısıyım. Ehliyetide aldık geriye gezmek kaldı.. Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. forumu sıkı takip ediyorum ama şimdiye kadar pek birşey yazmak istemedim oyle damdan düşer gibi. En çok dikkatimi çeken konu baslıkları ise onu bunu yedi su sunu yedi gibi anlamsız atışmalar oldu

takdir edersiniz ki herkesin motoru kendisine kraldır. Evet param yetmediği icin bir avrupalı yerine en kaliteli olduğunu düşündüğüm Kawasaki den yana kullandım tercihimi. Mutlaka herkesin kendi motorunu tercih ederken düşündüğü bir doğru vardır. Mesela keşke ben ybr ile sunu yaptım sen zpc ile sunu yapabilirsin yerine baba bu hafta sonu 250 cc kullanıcıları gelin ortak birşeyler yapalım gibi anlamlı organizasyonlar gercekleşse, motorun sadece bir hız aleti olmadıgını o zaman daha iyi anlamıs oluruz. ben motorumu cok gec edindim ama 4 yasında iken rahmetli dedemden bana kalan bir mirastı bu. 80 yılından 84 yılına kadar (kendisini o tarihte kaybettik) jawa sı ile sürekli gezerdik. Simdi beni yukardan gördüğünü ve tebessüm ettiğini düşünmek bile motoruma olan sevgimi daha bir arttırmakta.
Bahar ayında gercekleşecek olan 250 cc toplantılarında aranızda olmaktan gercekten mutluluk duyarım. Kendinize iyi bakın.
Not: motorumla ilgili gercekleştirmeyi planladıgım bir takım upgrade ler var bununla ilgili bana yardım etmek isteyecek, fikir alısverisinde bulunabileceğim arkadaslarla p.m. den konusmak isterim. iyi günler.