http://www.youtube.com/watch?v=mSUV6xAs248&feature=sharegopro test şürüşü yaza deli videolar sizi bekler:flower:
http://www.youtube.com/watch?v=mSUV6xAs248&feature=sharegopro test şürüşü yaza deli videolar sizi bekler:flower:
o zaman sımsıkı durun:thumleft:evet bu tam test sürüşü olmuş,şöyle hareketli videolar bekliyoruz arkadaşlar lütfen
Selam abiler. Ben Ninja 250R hastasıyım herkes başlangıç motoru olarak tavsiye ediyor Altın Elbiseli Adam programında da çok güzel tanıtıldı yeni başlayanlar için ideal dendi. Ama aklımı kurcalayan sorular var. Forumlarda başlangıç motoru olabileceği konusunda herkes hem fikir ama sadece sürüş açısından. Çoğu kişi yedek parçasının çok sorun olacağını söylüyor, bir yeri ufacık çizilse 1 ay çalışırsın yaptırmak için diyorlar. Bu sorular aklıma takılınca bende en iyi bilecek kişilere yani sizlere sormak istedimNinja'larınızı almadan önceki dönemlerimizi düşünün lütfen. Aklınızda ne sorular vardı ? 2.el Ninja almak isteyen bir gence ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.. Herkese iyi forumlar..
Daha önce çok scooter kullandım scootera hakimim yani ama ehliyetimi aldığımda da scooterla başlamak istemiyorum. Bu arada İzmir'de oturuyorum yedek parça çok sorun olmaz diye düşünüyorum bende.@cankutbaba .başlangıç için ideal bir motor. daha önce küçük cc bi motor yada scooter kullanmadıysan biraz zaman alabilir alışman..kim demiş parca sorun olacağını yahu? hangı sehırdesın bılmıyom ama ıst.daysan hiçsorun olacagını zannetmıyorum..ama parçalar biraz pahalı gelebilir o kadar! eh oda olsun kawasaki sonuçta 2fazla ver sonra kafan rahat etsin. ufak tefek şeylerle uğraşma motorunda.sehir içi-dısı kullanımı gayet guzel rahat kullanımı yakıt ekonomi iyi sayılır ama malum benzın fıyatı artınca pekte bişeyı olmuyor?
yedek parçayı bukadar dert etme.. nekadar dert edersen okadar başına gelir derler:mrgreen: böyle bişeydi herhalde hatırladıgım kadarıylamadem tecruben var cok zorlanmıcagını dusunuyorum viteslere de alıştınmı tamamdır gerisi.. ehliyetsiz trafige cıkmamanda gerçekten ornek bir davranış burdan herkese:rendeer:
ne gündü toplaşmıştık
Buna sevindim. Çünkü sanırım temiz bir 2008-2009 Ninja almaya yetecek, gerisi bana biraz pahalı geliyor. Egzozu zaten güzel ses çıkartacak sağlam bir parçayla değiştirmeyi planlıyordum. Gösterge beyaz olmasa da olur2010 dan sonra egzozun rengini siyaha boyamışlar
2011 de de gözterge zemini beyaz okadar başka hiçbir fark yok diye biliyorum...