cbr 125 de ninja 250 de başlangıç motoru için idealdir ama hangisi daha idealdir dersen tabiki performansı düşük olan cbr 125 dir
100km hız 6'ncı vites 7bin devir
120km hız 6'ncı vites 8bin devir (yanlış hatırlamıyorsam)
100km hız 5'nci vites 8bin devir
160km hız 5'nci vites 11bin devir
85km hız 2'nci vites 11500 devir
95km hız 2'nci vites 13500 devir
aklımda kalanlar bunlar
arkadaşlar bende ocağın ilk haftası allah nasip ederse ninjama kavuşucam çok merak ediyorum motoru ninjanın 1.2.3.4.5.6. viteslerde kaç km hıza ulaşır yardımcı olurmusunuz![]()
Herkeze merhaba ninja 250r kullanıcıları.Bende aranıza katılma yolunda ilerlemekteyim.Ancak şöyle bir sorun var.Şuana kadarbir tane bile bayide ninja 250r göremediğimden dolayı boyumun yetip yetmiceni bilmiyorum.Boyum 1.75 ve 76 kiloyum.Benim boylarımda olan ve motoru kullanan varsa ya da tahmini olarak boyumun yetip yetmediği konusunda yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
6. viteste iki kişi düz yolda 175 gördüm
yine 6. viteste tek kişi tekir - adana otoyolunda o yolu bilen bilir ( yokuş aşağı ) 195 gördüm
Herkeze merhaba ninja 250r kullanıcıları.Bende aranıza katılma yolunda ilerlemekteyim.Ancak şöyle bir sorun var.Şuana kadarbir tane bile bayide ninja 250r göremediğimden dolayı boyumun yetip yetmiceni bilmiyorum.Boyum 1.75 ve 76 kiloyum.Benim boylarımda olan ve motoru kullanan varsa ya da tahmini olarak boyumun yetip yetmediği konusunda yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
Hocam sende 195 gördüm diyosun sonra ninja 195 yapardı yapmazdı polemiği çıkıyor ortaya
Yokuş diye belirtiyorsun ama tekirin yolu yokuştan da öte bir yol
2 tonluk arabayı boşa al adanaya 200km hızla girer![]()
ilk saniyede soldan geçen hyo benimSelamlar,
groprohd denememiz:bounce:
1:10civarında bişe gelip geçiyo görmezden gelin onul:
[YT]etiIMCsaiQA[/YT]
:queen:doktor bey bir rüya göruyorum bir ninja geçiyor beni bir tane daha rüyam kabusa donuyor son geçen ninja cı totosunu sallıyor birde çığlık atarak ter içinde uyanıyorum yardım edin ..felon arkadaşımızı ankaraya bekledim beklerimde ....![]()
doktor bey bir rüya göruyorum bir ninja geçiyor beni bir tane daha rüyam kabusa donuyor son geçen ninja cı totosunu sallıyor birde çığlık atarak ter içinde uyanıyorum yardım edin ..felon arkadaşımızı ankaraya bekledim beklerimde ....![]()
Hocam Ninja250-Ankara grubunda var mısınız facebook'ta?
:queen:
2tekerli yeşil araçlara bulaşmıyorum ninja fobi oluştu bende
ufak bi ön dişli değişimine bakar herşey :bounce: